Jurek

Nämndsamordnare sökes till Gävle!

För kunds räkning söker vi nu en nämndsamordnare till Gävle med start omgående för ett uppdrag på 4 månader! Har du högskoleutbildning inom statsvetenskap, juridik eller kanske i pedagogik och har goda kunskaper i systemet Platina? 

 

Varmt välkommen in med en ansökan! 

 

 

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifterna består i att ansvara för kallelser, insamlande av beslutsunderlag, protokoll, avancerad administration, arvoden och arrangemang vid nämndsammanträden. Det avser även att arbeta med offentlighet- och sekretessärenden, dokumenthantering, delegationsfrågor och att vara behjälplig att skriva underlag till nämnden. I arbetet ingår också att göra utredningar av övergripande karaktär inom ramen för nämndens ansvar och samordning av de administrativa rutinerna med de övriga delarna i sektorn. I uppdraget ingår även att ha ett nära samarbete med övriga nämndsamordnare i sektorn samt sektorchef, sektorledning och nämndens ordförande.

 

Vem är du?

• Högskoleutbildning ex statsvetenskap, juridik, pedagogik eller annan likvärdig utbildning

• Erfarenhet av arbete i systemet Platina

• Erfarenhet från arbete i offentlig förvaltning och kommunalrätt

• Erfarenhet av adekvat sammanträdesteknik

• Goda kunskaper i svenska och engelska avseende tal och skrift 

• God dokumentationsvana 

 

Vidare ser vi att du som person är noggrann och ansvarstagande, du har förmågan att lösa problem samt att du har ett strukturerat och kvalitetsmedvetet arbetssätt. Du har lätt att samarbeta med kollegor och andra externa samarbetspartners. Du visar på en högservicenivå för välfärds verksamheter. 

 

 

Du erbjuds

Ett konsultuppdrag som startar omgående och förväntas pågå i cirka 4 månader fram över, med chans till förlängning. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Jurek men arbeta ute hos vår kund i Gävle. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du registrerar din ansökan med CV så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Hannah Olsson på Hannah.Olsson@jurek.se

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se.

Vi tar inte emot ansökningar via email.

 

Område

Gävle

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Gävle . Publicerat : 9 maj

Kategorier : Juridik Kontor & Administration Statsvetenskap


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Nämndsamordnare sökes till Gävle!