Jurek Bemanning

MP Assistent till White & Case

Om verksamheten
Det som från början var en radikal idé – att hela världen var vår marknad – har nu blivit verklighet. White & Case är en av världens största advokatbyråer. Genom våra 2,200 advokater fördelade på 42 kontor i 30 länder har vi kapacitet att ta oss an de största och mest komplexa uppdragen. Vi har lång och gedigen erfarenhet inom M&A, private equity, bank och finans, kapitalmarknad och tvister. Vi har haft kontor i Sverige i över 30 år och idag arbetar ca 70 personer varav 40 jurister på vårt Stockholmskontor.

 

 

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu för kunds räkning en MP assistent till Stockholms kontoret. Du kommer att assistera Managing Partner i det mesta i vardagen. Ha hand om Mp:s kalender i alla avseenden vilket i sin tur innebär att strukturera upp Mp:s arbete, avlasta och hjälpa så mycket som möjligt. I din roll ingår det även att hjälpa Private Equity teamet på bästa sätt, genom att assistera kundens jurister och delägare. Arbetet kommer att innebära kommunikation med andra kontor inom White & Case globala nätverk samt med klienter, domstolar och myndigheter. Vidare kommer du att vara huvudansvarig assistent i vissa projekt samt ansvarar själv för viss korrespondens. Du förväntas under perioder arbeta självständigt utifrån övergripande instruktioner.

 

 

Andra förekommande arbetsuppgifter;
Förbereda material inför möten
Hantera stora mängder dokument
Kopiering och indexering
Korrekturläsning
Redigering av text
Genomgång av fakturor och bokningar av olika slag
Registrering och hantering av nya ärenden

 

 

Vem är du?
Till denna tjänst söker vi dig som har en gymnasieexamen samt har minst några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Har du tidigare erfarenhet av byråverksamhet så är det meriterande men inget krav. Du behärskar Office-paketet utan problem och är en van systemanvändare samt att du är flytande i både svenska och engelska vad gäller tal och skrift, då byråns verksamhet är utpräglat internationell. Som person är du noggrann, flexibel och prestigelös. Du är proaktiv, strukturerad och ser vad som behövs göras/ligger steget före. Du är van vid högt tempo samt att hantera många uppgifter samtidigt, du har förmåga att vara snabb och kunna prioritera ditt arbete.

 

Vidare brinner du för serviceyrket och ser god service som en självklarhet samt är intresserad av att lära dig nya saker. Du är trygg i din yrkesroll och du uppskattar att samarbeta med andra samtidigt som du inte är rädd för att flagga och ta hjälp. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i ett globalt nätverk.

 

 

Du erbjuds
En utmanande, varierande och spännande tjänst i ett internationellt företag med trevliga medarbetare som sprider en positiv stämning runtomkring sig. Kontoret är beläget i mycket trevliga lokaler i Stockholm city. Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. I denna rekrytering samarbetar White & Case med Jurek Rekrytering & Bemanning. Är du intresserad så är du välkommen att söka genom att skicka in ett personligt brev och ditt CV (på engelska).

 

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Monia Letmark på monia.letmark@jurek.se.

 

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Du söker tjänsten via Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida, www.jurek.se.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

 

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:
Monia Letmark

 

 

 

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : Om 19 minuter . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb MP Assistent till White & Case