Jurek Bemanning

Momskonsult till spännande läkemedelsbolag

För kunds räkning söker vi en driven och kvalitetsorienterad momsspecialist som vill vara en del av ett spännande projekt. För rätt person innebär detta en utvecklande roll på ett innovativt och expansivt bolag där du kommer att arbeta i en vital roll. Tjänsten är belägen på kundens huvudkontor i centrala Stockholm och rapporterar direkt till CFO.

 

 

Arbetsuppgifter:

  • Sätta processer för momsrapporteringen, intrastat och periodisk sammanställning
  • Sammanställa fakturaunderlag för momsrapporter
  • Beräkna värde för vissa transaktioner, upprätta proformafakturor samt bokföring för unionsinterna överföringar inom EU
  • Ta fram faktureringsunderlag för momsrapportering
  • Förberedelser inför intrastatrapportering
  • Momsbokföring

 

Vem är du?

För att lyckas i denna roll krävs det att du är en noggrann och detaljorienterad person med ett sinne för siffror. Du har sannolikt arbetat i en liknande roll tidigare där du haft fokus på momsrapportering både inom Sverige men även inom EU. Vidare tror vi att du är en fena på Excel samt att du har en förmåga att se helheten utifrån ett helikopterperspektiv.

 

 

Du erbjuds

Ett konsultuppdrag på heltid med start omgående. Initialt är uppdragslängden satt till 3 månader med god chans till förlängning för rätt kandidat. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund som en del av vår konsultverksamhet. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Mehdi Riahi via mail: mehdi.riahi@jurek.se

 

 

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management, och vår grundinställning är enkel. Vi vill erbjuda våra kunder bästa möjliga rekrytering och bemanningstjänst. För det krävs det att våra konsulter och kandidater är de bästa möjliga på marknaden. Därför ställer vi höga krav på såväl konsulter som kandidater, men i gengäld erbjuder vi också bland Sveriges allra bästa möjligheter till roliga, utvecklande och lönsamma uppdrag och anställningar för alla inom vårt nätverk. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag.

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

 

Anställning: 
Visstid Heltid

 

Kontakt:
Mehdi Riahi
070-491 54 10

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 19 augusti

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Momskonsult till spännande läkemedelsbolag