Jurek

Mitsubishi Electric söker en analytisk Business Controller

Mitsubishi Electric är ett marknadsledande företag inom egentillverkade klimatprodukter som kännetecknas av innovation och kvalité.

Är du en Business Controller som med entusiasm och kompetens vill arbeta i en utmanande roll med möjlighet att påverka företagets fortsatta tillväxt så är du kanske den vi söker.

 

 

Arbetsbeskrivning

Vi söker en ansvarsfull och engagerad person som vill arbeta i ett företag med hög kompetens och driv och som med sin positiva inställning vill vara en del i att utveckla och förbättra verksamheten. Du kommer tillhöra Business Planning Department på 11 personer och rapportera till Business Planning Manager

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

• Budget och prognosarbete

• Månatlig analys och uppföljning av resultat

• Rapportering både internt och externt

• Driva förbättringsarbeten och utveckla rutiner och processer

• Stötta chefer i deras beslut baserat på analys av resultat.

• Delta och driva projekt

• Del i att förbättra och utveckla GDPR arbetet inom bolaget

• Ad hoc arbete relaterat till kostnader, priser och marginaler

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet från en liknande business controller roll och med en akademisk examen. Du är en ansvarstagande och analytisk person som drivs av arbetet med siffror samtidigt som du tycker om att arbeta både på en operativ och strategisk nivå. Du uppskattar att vara en del av en ambitiös och kunnig organisation där du har möjlighet att skapa relationer och samarbeta över gränserna. Du har även en naturlig fallenhet för att se helheten, god kommunikativ förmåga och en öppenhet för förändringar.

 

Det är av stor vikt att du är både proaktiv och strukturerad och att hitta effektiva lösningar är en del av din vardag. Du är en avancerad användare av Excel då man kommer hanterar stora mängder data samt goda kunskaper i Office paketet i övrigt. Du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift.

 

 

Du erbjuds

Du erbjuds en utvecklande roll i ett internationellt växande bolag. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid på vårt kontor i Sollentuna. I denna rekrytering samarbetar Mitsubishi Electric med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström på telefon: 0707- 51 93 43 eller via mail: marie.kallstrom@jurek.se

 

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig!

 

 

Om verksamheten

Mitsubishi Electric Scandinavia är ett helägt dotterbolag till Mitsubishi Corporation i Tokyo, Japan. Vår organisation har idag 12 filialer i Europa. Kontoret i Sverige marknadsför och säljer bland annat klimatprodukter på vår marknad som är både Norden och Baltikum. Mitsubishi Electric kännetecknas av modern design, hög kvalitet, lång livslängd och överlägsen driftsekonomi. Mitsubishi Electric är idag marknadsledande i många delar av världen och är nu i en stark tillväxtfas i Sverige och Norden.

 

Område: Sollentuna

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Sollentuna . Publicerat : 19 april

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Mitsubishi Electric söker en analytisk Business Controller