Jurek Bemanning

Meriterande uppdrag som ekonomiassistent i Karlstad

Arbetsbeskrivning

För kunds räkning söker vi dig som är intresserad av en rolig, utvecklande och meriterande tjänst som ekonomiassistent. Detta är en roll som passar perfekt för dig som har flera års erfarenhet av arbete som ekonomiassistent och som tycker om att arbeta självständigt med ett stort eget ansvar. 

 

I rollen som ekonomiassistent kommer du att arbeta självständigt och med varierade arbetsuppgifter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta:

 

  • Fakturering 
  • In- och utbetalningar
  • Kund- och leverantörsreskontra

Du kommer att arbeta självständigt på en mindre ekonomiavdelning hos vår kund i Karlstad, där dina närmaste kollegor inom ekonomi sitter i Göteborg. Rollen innebär ett stort eget ansvar. 

 

Tjänsten är på heltid med start i slutet på oktober, och sträcker sig sex månader fram i tiden, med chans till förlängning. Du kommer att sitta i vår kunds lokaler i Karlstad.Vem söker vi?

Vi söker dig som är flexibel, positiv, pålitlig och trivs med att arbeta självständigt. Du har hög arbetsmoral samt ser till att dina arbetsuppgifter blir utförda i tid. Vi tror att du som söker har gedigen erfarenhet av arbete som ekonomiassistent och trivs utmärkt i en sådan roll. 

 

Du trivs i en roll där du kommer att ha varierande arbetsuppgifter samt är inte rädd att hjälpa till där det behövs för stunden. Vidare tror vi att du som söker tycker om att arbeta med siffror och är redo för ett mycket meriterande och roligt jobb som ekonomiassistent!

 


Du erbjuds

Du kommer att erbjudas ett roligt och spännande arbete som ekonomiassistent. Detta är en strålande chans att utvecklas och få chansen att arbeta på en trevlig arbetsplats. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Elin Gulin, elin.gulin@jurek.se. Ansök på www.jurek.se

 


Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.Område:

Karlstad

Värmlands län

 

Anställning:

Visstid Heltid

 

Kontakt:

Elin Gulin

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Karlstad . Publicerat : 7 oktober

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Meriterande uppdrag som ekonomiassistent i Karlstad