Jurek

Melin & Fagerberg Advokatbyrå söker advokat/biträdande jurist

Om verksamheten
Melin & Fagerberg är en väletablerad advokatbyrå med kontor centralt i Göteborg, Alingsås och Borås. Byrån söker nu ytterligare en biträdande jurist eller advokat till sitt Göteborgskontor. Byrån är inriktad mot brottmål och familjerätt där de besitter mycket kompetens (läs gärna mer på 
https://melin-fagerberg.com/). Idag har byrån sju anställda och på grund av många förfrågningar så söker man nu ytterligare en advokat, eller blivande advokat, till verksamheten. 


Arbetsbeskrivning
Genom Jurek söker Melin & Fagerberg nu en biträdande jurist eller advokat. Du kommer att arbeta med uppdrag inom brottmål och familjerätt inklusive migrationsrätt. Du kommer att få god upplärning och löpande utbildning av dina erfarna kollegor samt genom advokatsamfundets kurser och utbildning som vi bekostar. Här lämnas ingen vind för våg men du kommer att få stort eget ansvar för dina egna processer när tiden är mogen. Eftersom att vi är en väletablerad byrå finns inga krav på att få in nya klienter men du bör ha en önskan och ett driv att växa och axla advokatrollen. 


Vem är du
Du har en svensk juristexamen och har gärna gjort en notarietjänstgöring. Är du advokat eller har några års erfarenhet av att arbeta med brottmål och/eller humanjuridik så är det meriterande.

Som person är du förtroendeingivande och har lätt för att samarbeta med klienter och medarbetare. Du är prestigelös och har samtidigt hög integritet och ett genuint intresse för juridiken. För att trivas hos oss tror vi att du har god självkännedom och gärna lite självdistans och humor.

För att lyckas i rollen har du även mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl skriftligt som muntligt. Att kunna formulera dig väl i tal och skrift är något du sätter stolthet i och du är självklart noggrann i ditt arbete. Ytterligare språkkunskaper är meriterande. 


Du erbjuds
Du erbjuds en utvecklande tjänst på en professionell och väletablerad advokatbyrå med familjär stämning. Här har du alla möjligheter att utvecklas till att bli en skicklig advokat. Du erbjuds en attraktiv och flexibel lönemodell med bra pensionsavsättningar, sjukvårdsförsäkring och ett generöst friskvårdsbidrag. Du kommer att vara stationerad på kontoret i Göteborg som är centralt beläget i trevliga och familjära lokaler där alla har eget kontorsrum. Resor till de övriga orterna förekommer. Tjänsten kan tillträdas omgående eller enligt överenskommelse.

Ansökan emotses snarast. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Jurek, Ida Höglund, telefon: 0702 942272 eller via ida.hoglund@jurek.se. Skicka din ansökan via länken i annonsen.

Område: Göteborg
Anställning: Tillsvidare
Omfattning: HeltidAnsök nu
 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 23 september

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Melin & Fagerberg Advokatbyrå söker advokat/biträdande jurist