Jurek

Medlemsrekryterare till Sveriges Ingenjörer

Är du en social relationsbyggare som tycker att ingenjörer är viktiga för vår framtid? Lockas du av att uppnå resultat och att coacha och engagera andra att nå uppsatta mål? Sveriges Ingenjörer söker nu en medlemsrekryterare. Rekrytering innebär för oss att få fler ingenjörer att bli medlemmar i vårt förbund. 

 

Ingenjörerna är en av Sveriges viktigaste yrkesgrupper och för att stötta och utveckla dem finns Sveriges Ingenjörer – det enda fackförbundet med fullständigt fokus på ingenjörer. Med våra 175 000 medlemmar finns kraften att påverka samhället och vi arbetar ständigt för att våra medlemmar ska ha goda villkor, möjlighet att utvecklas och att de ska värderas så högt som de förtjänar. Sveriges Ingenjörer är en kunskapsdriven, samhällsengagerad och tillåtande arbetsplats som ständigt arbetar för att vara det självklara valet av fackförbund för alla högskoleutbildade ingenjörer. Våra stolta, nyfikna och professionella medarbetare är vår viktigaste resurs. Du uppmuntras att dela med dig av tankar och idéer, vi månar om din utveckling och tar vara på ditt engagemang.

 

Vi arbetar aktivt för att engagera nya medlemmar och förtroendevalda, samtidigt som det är vår högsta prioritet att våra befintliga medlemmar är nöjda och stannar med oss i förbundet. Till vår rekryteringsenhet söker vi därför dig som brinner för att engagera och rekrytera fler medlemmar. Vill du bli en av oss?

 

Om rollen

Som medlemsrekryterare hos Sveriges Ingenjörer är ditt huvudsakliga ansvar att attrahera nya yrkesverksamma medlemmar.

 

Dina ansvarsområden och arbetsuppgifter innefattar bland annat att:

• Arbeta operativt med förbundets medlemsrekrytering, både direkt och genom att coacha och stötta våra förtroendevalda i deras rekryteringsarbete

• Bearbeta arbetsplatser utan förtroendevalda för att öka antalet medlemmar och för att tillsammans med dina kollegor på enheten engagera nya förtroendevalda

• Vara delaktig i att utveckla arbetssätt och rutiner för förbundets medlemsrekrytering

• Samverka, kravställa och stötta avdelningar/enheter/medarbetare med att sätta mål och följa upp resultat av olika rekryteringsaktiviteter och insatser

• Samverka med representanter från andra Saco förbund och HR-avdelningar ute på arbetsplatser i frågor gällande rekrytering av medlemmar

• Hålla föredrag och utbilda i rekryteringsmetodik för förtroendevalda ute på arbetsplatser

 

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en varierande och stimulerande arbetsmiljö med högt i tak där du som medarbetare uppmuntras att ta ansvar och initiativ. Organisationen präglas av engagemang och nyfikenhet. Gemensamt för oss som arbetar här är också stoltheten över medlemmar och kollegor.

 

Vi erbjuder villkor som följer Teknikavtalet och de lokala avtal som har upprättats på arbetsplatsen. Du erbjuds möjligheten att arbeta flexibelt och hemifrån upp till hälften av arbetstiden där graden av hemarbete givetvis beror på de egna arbetsuppgifterna samt verksamhetens behov.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har en relevant akademisk utbildning samt tidigare erfarenhet av relations-/tjänsteförsäljning inom förtroendebranschen. Du är van vid att coacha och utbilda andra och har du arbetat i en motsvarande roll på ett annat fackförbund är det meriterande, men vi välkomnar också dig som har arbetat utanför intresseorganisationsvärlden. Att du har god förståelse, kunskap och intresse för hur en facklig organisation med förtroendevalda fungerar ser vi dock som självklart. Vidare har du goda kunskaper i Officepaketet och erfarenhet av digitala kanaler och mötesplatser. Du besitter också goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

 

Som person så är du social, målinriktad och bra på att självständigt driva ditt arbete framåt. Du har ett strukturerat, organiserat och positivt förhållningssätt där du utgår från det du kan påverka och förändra. Då du kommer att ha många kontaktytor såväl inom som utanför organisationen är du duktig på att skapa och bibehålla förtroendefulla relationer. Vidare är du lyhörd, en god kommunikatör och bekväm med att hålla presentationer och tala inför människor.

 

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Sveriges Ingenjörer med Jurek Recruitment & Consulting. Du söker tjänsten via annonsen på jurek.se och eftersom urval och intervjuer kommer att ske löpande ser vi fram emot att få din ansökan så snart som möjligt. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Strååt på cecilia.straat@jurek.se alt 076-002 69 75.

 

Övrig information

Tjänsten är ett vikariat på 11 månader med önskad start i början av augusti 2024. Placering är på Sveriges Ingenjörers kontor i centrala Stockholm och resor inom Sverige ingår i tjänsten.

 

Fackliga företrädare är Anna Klaesson (Akademikerföreningen) samt Lotta Ljunqvist (Unionenklubben), båda nås på 08-613 80 00.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 29 april

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Medlemsrekryterare till Sveriges Ingenjörer