Jurek Bemanning

Marks Kommun söker verksamhetschef till Verksamhetsservice

Om verksamheten

Verksamhetsservice är en avdelning inom Teknik- och serviceförvaltningen (TSF). Förvaltningen bygger ut, driver och underhåller kommunens infrastruktur samt lämnar service till medborgare och övriga kommunala förvaltningar och bolag. Vi gör det därmed bättre och lättare att bo och verka i Marks kommun. Vi är en viktig aktör i Marks kommuns utveckling. På förvaltningen är vi totalt 350 medarbetare. Förutom Verksamhetsservice ingår Teknik, Lokalförsörjning samt Kost- och Städ i förvaltningen.

Vi söker nu efter en verksamhetschef till Verksamhetsservice som är en serviceresurs till alla kommunens förvaltningar och innefattar löne- och ekonomiadministration, fordonsadministration, kommunens växel, upphandling samt felanmälan. Totalt arbetar ca 30 personer inom verksamheten och en enhetschef stöttar också upp ledarskapet. Du har direkt personalansvar för ca 20 personer.

Arbetsbeskrivning

Uppdraget som verksamhetschef handlar främst om att leda och utveckla verksamheten på uppdrag av kommunstyrelsen. Inom verksamheten hanteras system som är centrala för kommunen, till exempel Visma Personec P och Visma RoR. System och arbetssätt utvecklas hela tiden och denna spännande utveckling vill naturligtvis vi i Mark vara en aktiv del av. Nyckelorden är service och effektivitet.

Inom ansvarsområdet finns bland annat förvaltning av kommungemensamma system, dagbokföring, kund- och leverantörsreskontra, lön- och pensionshantering och upphandling. Du kommer att vara en länk mot kommunstyrelsen samt delta i budgetarbetet.

Du är ansvarig för budget och arbetsmiljö och i arbetsuppgifterna ingår också att planera strategiskt, göra utredningar och föredra ärenden för politiken.

Som verksamhetschef ingår du i teknik- och serviceförvaltningens ledningsgrupp och deltar aktivt i ledningsarbetet inom hela förvaltningen.

Vem är du?

Vi söker dig som brinner för ledarskap, har ett bra ordningssinne och struktur samt en stark drivkraft att leverera god service. Du har erfarenhet inom ekonomi, lön och/eller upphandling samt ledarskap. Erfarenhet från offentlig verksamhet är meriterande. Du behärskar svenska i tal och skrift. Vidare ser vi gärna att du är en kommunikativ person, har ett genuint intresse för människor och har förmågan att skapa goda relationer. Du är engagerad och målinriktad och trivs med utmaningar och förändringsarbete. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper.

Din ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Marks Kommun med Jurek Rekrytering & Bemanning. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Holmberg på 0761-83 55 24 eller maria.holmberg@jurek.se, eller Magnus Palm (förvaltningschef): tel 0320-217121

Urvalsprocessen sker löpande och du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 10 juni, via www.jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Fackliga kontaktpersoner:

Vision: Birgitta Swedblom, tel: 0320-217048
Ledarna: Lisbeth Hultin, tel: 0320-217836
Saco: Carl Eliasson, tel: 0320-217020

Område:
Mark
Västra Götalands län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Maria Holmberg
0761-83 55 24
maria.holmberg@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 16 juni . Arbetsort : Mark

Kategorier : Chef & Ledning


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Marks Kommun söker verksamhetschef till Verksamhetsservice