Jurek

Marknadskoordinator till Setterwalls Advokatbyrå

I egenskap av en av Sveriges ledande fullservicebyråer, erbjuder vi på Setterwalls förstklassig rådgivning inom samtliga affärsjuridiska områden. Våra klienter får tillgång till den främsta kompetensen och ett personligt engagemang för din affär.

 

Nu söker vi en driven, erfaren och digitalt inriktad marknadskoordinator som är duktig på att driva innehållsutvecklingen för bland annat webb och sociala medier. Rollen är ett föräldravikariat på minst ett år.

 

Rollen

Denna centrala marknadsroll jobbar tillsammans med sina kollegor på marknadsavdelningen och har som ansvar att driva strategin och ta fram engagerande, enhetligt och varumärkesanpassat innehåll för webb och sociala medier. Du är en duktig kommunikatör som skriver sökordsoptimerade och engagerande texter och anpassar budskap och tonalitet efter kanal. Du har en god vana vid att publicera texter för webben och på sociala medier och analyserar och optimerar utfallet i Google Analytics och med andra relevanta verktyg. Du är van vid att ta fram, implementera och följa marknadsstrategier.

 

För rollen krävs också en stark grafisk kompetens och du har ett öga för det estetiska och är van vid att jobba efter en grafisk profil. Du har mycket goda kunskaper i Adobe Creative Cloud (Photoshop, InDesign, Illustrator, Premiere Pro) och är van vid att redigera bilder och klippa rörligt material.

 

Vi söker dig som:

• Har 3-5 års erfarenhet av liknande roll

• Gärna har erfarenhet från ett liknande bolag eller bransch

• Har erfarenhet av att driva strategi, ta fram innehåll och publicera (via CMS som Wordpress) för webb

• Har erfarenhet från att driva strategi, ta fram innehåll och publicera för sociala medier

• Är en säker skribent

• Har goda kunskaper i Creative Cloud

• Besitter mycket goda kunskaper i PowerPoint

• Är helt flytande i svenska och affärsengelska i tal och skrift

• Har kunskap inom SEO och i Google Analytics

 

För att trivas och utvecklas i rollen söker vi dig som är kreativ och idérik. Du är noggrann och strukturerad och jobbar snabbfotat och flexibelt. Du är proaktivt, självgående och produktiv. Du trivs med att jobba tillsammans med andra för att nå gemensamma mål och ser fram emot att ha roligt längs vägen.

 

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Setterwalls Advokatbyrå med Jurek Rekrytering & Bemanning. Tjänsten är ett föräldravikariat på minst ett år. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cajsa Malm på cajsa.malm@jurek.se eller Researcher Ann-Sophie Sandberg på ann-sophie.sandberg@jurek.se.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 15 september

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Marknadskoordinator till Setterwalls Advokatbyrå