Jurek Bemanning

Marknadskoordinator till Safe Education

Vi söker nu en engagerad och driven Marknadskoordinator med erfarenhet av digital marknadsföring,
till SAFE Education.


Huvudsakliga arbetsuppgifter
Utifrån den strategiska marknadsplanen och tillsammans med Sälj och Utbildning, ansvarar du för att samordna, skapa och uppdatera information med text och bild till hemsidan, göra e-postutskick och producera nyhetsbrev. Du koordinerar och genomför olika digitala marknadsaktiviteter, kampanjer, annonser och event, och samarbetar med och driver byråsamarbeten. Du producerar enklare grafiskt material och i din roll ingår även att skriva texter samt löpande publicering. I tjänsten ingår också kommunikation i sociala medier samt övriga administrativa aktiviteter och uppgifter.


Erfarenhet
Du har en eftergymnasial utbildning inom marknadskommunikation/ media och ett par års erfarenhet från en liknande roll som Marknadsassistent eller Koordinator. Du har arbetat med digitala medier och Content Marketing, samt har en god förståelse för SEM, PPC, E-mail marketing och marknadsföring i sociala media. Det är viktigt att du är en god skribent och har erfarenhet av Illustrator, Photoshop och InDesign. Du är en "doer" med förmåga att flytta mellan operativt och strategiskt arbete. Vi ser gärna att du har arbetat i något CRM- och publiceringsverktyg och erfarenhet av E-handel är ett plus men inte ett krav.


Din profil
Du är en engagerad, nyfiken och driven person med en positiv attityd och en förmåga att anpassa dig till en föränderlig miljö. Du är orädd och självständig och trygg i dig själv. Du älskar träning och lever varumärket med en aktiv livsstil. Vi erbjuder dig en rolig utmaning i ett spännande företag i ständig förändring och utveckling. Du välkomnas till ett team med en start Vi-anda och tydliga mål och du har möjlighet att träna i vårt eget gym i huset.

SAFE är ett utbildningsföretag verksamt i Norden och har utbildat Personliga tränare, Gruppträningsinstruktörer och Kostrådgivare i mer än 25 år. De senaste åren har tusentals personer utbildats och fler än 90 % har fått arbete efter sin utbildning. Huvudkontoret är placerat i Solna.

www.safe-education.se

För ytterligare information om tjänsten kontakta Sense Talents/Jurek Marknad och Kommunikation, Lotta Köhler epost: lotta.kohler@jurek.se – Varmt välkommen att söka tjänsten via länken nedan.

Område:

Solna
Stockholms län

Anställning: 

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Lotta Köhler


Ansök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Solna . Publicerat : 29 augusti

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring Kommunikation Media & Journalistik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Marknadskoordinator till Safe Education