Jurek

Marknadskoordinator till Poolgiganten

Har du bred erfarenhet inom marknadsföring med ett fokus på digital marknadsföring och kommunikation? Då kan det här vara din nästa utmaning!

 

Poolgiganten erbjuder dig som Marknadskoordinator en central och bred roll, på ett snabbväxande entreprenörsdrivet företag.

 

 

Arbetsbeskrivning

Som marknadskoordinator arbetar du med marknadsföringen av Poolgigantens samtliga produkter. Du driver det kreativa projektet som syftar till att utveckla marknadsföring och försäljning. I denna roll ansvarar du för, samt koordinerar bolagets marknadsföring och kommunikation. Du arbetar även med att se möjligheter kring bolagets varumärkespositionering och arbetar i nära samarbete med ägaren. Rollen innefattar bland annat arbetsuppgifter som:

 

• Sociala medier

• Content och textproduktion

• Kommunikation så som nyhetsbrev och annonser

• Skapa manualer

• Projektledning och samarbete gentemot byråer

• Fortlöpande utveckling av vår hemsida

• Bildredigering/foto

• Annonsproduktion web/print

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av liknande roll och är van att arbeta med bredden i uppdraget. Du har erfarenhet av att arbeta med digitala kanaler och hemsidor samt är van användare av digitala plattformar så som Wordpress, Mailchimp, Google Analytics och Adobe. Du är duktig på det grafiska och illustrativa arbetet och du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Har du tidigare arbetat med B2C är det meriterande.

 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att trivas hos oss är du en person som gillar innovation och bredd. Du behöver vara prestigelös, van att hugga i där det behövs och du drivs av att skapa/bygga upp nytt. Vi ser att du är en god kommunikatör och är van att driva ditt eget arbete samt är mån om att nå resultat. Vi tror även att du är hands on och du har en förmåga att verkställa idéer. Du behöver inte ha kunskap inom alla delar av marknadsföring men har en stark vilja och driv att lära dig!

 

 

Du erbjuds

En bred och central roll i ett snabbväxande företag med härlig kultur. Vi är mitt i en tillväxtresa och i dagsläget är vi sex engagerade kollegor. Vi sitter i fina lokaler i The House i Nya Hovås.

 

 

Din ansökan

Låter detta som rätt nästa steg för dig? Vi ser då fram emot din ansökan redan idag! I denna rekrytering samarbetar Poolgiganten med Jurek Rekrytering & Bemanning och vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Holmberg på maria.holmberg@jurek.se alternativt 0761 – 83 55 24.

 

Urval och intervjuer hanteras löpande, varför rollen kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

I slutskede av rekryteringsprocess vill vi att du visar upp din portfolio.

 

 

Om Verksamheten

Poolgiganten AB är ett helägt dotterbolag till Mexon Holding AB. Ägarna bakom Poolgiganten är samma personer som tidigare har byggt upp några av Sveriges mest framgångsrika poolföretag genom tiderna. Vår breda erfarenhet är något vi delar med oss av till våra kära kunder. Vår ledstjärna, endast nöjda kunder, och vår strävan efter att alltid leverera bästa kvalitet till rätt pris genomsyrar hela vår verksamhet. Vi följer inte utvecklingen, vi leder den

 

Område: Göteborg

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 30 mars

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring Kommunikation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Marknadskoordinator till Poolgiganten