Jurek Bemanning

Marknadskoordinator till globalt bolag i Stockholm

Är du en driven Marknadskoordinator, läs då gärna vidare!


Arbetsbeskrivning

Som Marknadskoordinator kommer du att supporta olika delar av organisation med allehanda koordination inom marknad och agera som spindeln i nätet där du koordinerar olika delar i marknadsprocessen.Exempel på arbetsuppgifter:

Koordination mot webbteamet om webbsidor som ska tas fram och uppdateras etc.
Sammanställa information som ska ut
Arbeta med broschyrer, inbjudningar m.m. som ska ut i produktion
Korrekturläsning
Textproduktion och förädling av texter
Arbete med kampanjer – hjälpa till med koordinering vid kampanjer
Vara kontakt mot byråer och interna intressenter
Arbeta med nyhetsbrev (både skriva och med själva utskicket)
Hjälpa till vid mässor och eventsVem är du?

Vi ser gärna att du har någon form av utbildning inom marknadskommunikation eller liknande. Du har tidigare erfarenhet från att ha arbetat som Marknadskoordinator och känner dig bekväm i rollen. Du behärskar Officepaketet, InDesign och får gärna ha erfarenhet av Marketo eller liknande samt Photoshop som är meriterande. Du väldigt säker i det svenska språket i både tal och skrift då du kommer att arbeta mycket med text, både skriva och korrekturläsa.


Som person är du en driven multi-tasker som vet hur man prioriterar och hanterar olika projekt samtidigt, samt stresstålig. Du har ett positivt mindset, är kommunikativ och har inga problem med att ha många kontaktytor både internt och externt. Vidare är du social, strukturerad, självgående och en riktig teamplayer!Du erbjuds

En spännande och mycket varierande roll på ett multiinternationellt bolag som är ledande inom sin bransch och väldigt drivande inom digitalisering och innovation. Kontoret ligger vackert beläget vid vattnet i Frösundavik. Detta är ett konsultuppdrag via Jurek Rekrytering & Bemanning med start omgående och 2 månader till en början. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Monia Letmark på monia.letmark@jurek.se. Du söker tjänsten via Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida, www.jurek.se. Urval sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

 

Område:
Solna
Stockholms län


Anställning: 

Visstid Heltid


Kontakt:

Monia Letmark

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 16 maj . Arbetsort : Solna . Publicerat : 16 april

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Marknadskoordinator till globalt bolag i Stockholm