Jurek

Marknadskommunikatör till TRR

TRR är en aktör inom omställning och arbetslivscoachning, helt utan vinstintresse. TRR öppnar dörrar till framtidens arbetsliv genom att stötta uppsagda tjänstemän på vägen mot en ny anställning, studier eller att starta eget företag. TRR har 35 000 anslutna medlemsföretag där totalt 950 000 tjänstemän arbetar. Målet är att vägen från ett jobb till en annan positiv lösning ska vara så kvalitativ, effektiv och meningsfull som möjligt? Ungefär 260 engagerade medarbetare finns på ett 40-tal platser över hela Sverige. TRR ägs av parterna på den privata arbetsmarknaden, arbetsgivarförbunden inom Svenskt Näringsliv och fackförbunden inom PTK.


Tjänsten

Som Marknadskommunikatör på TRR är ditt huvudsakliga ansvar att utveckla och driva TRR:s marknadskommunikation både strategiskt och operativt. Du sammanställer och kommunicerar information till TRR:s olika interna och externa kanaler, främst digitalt. I tjänsten ingår även att formulera målgruppsanpassade och inspirerande texter i olika kanaler. Du koordinerar och utvecklar kommunikation och marknadsmaterial i form av annonser, banners, nyhetsbrev, broschyrer och presentationer. Du är beställare gentemot externa leverantörer och byråer samt bistår i samband med events. Du rapporterar till HR- och Kommunikationsdirektören.


Erfarenhet och profil

För att trivas och lyckas i rollen har du en högre utbildning inom Marknadskommunikation samt ett par års erfarenhet av en liknande tjänst. Du är en säker skribent och är du även en stilsäker grafiker är det ett plus men inte ett krav. Du är en van användare av Adobe-programmen och Officepaketet, särskilt PPT som används flitigt i organisationen. Ett extra plus om du också har en viss vana av rörligt media. Som person är du ordningsam och beslutsam. Du är trygg och stabil i dig själv och professionell i din framtoning. Vidare ser vi gärna att du är en glad och positiv person som ser lösningar och du har inget emot att rycka in i både högt och lågt. Du tycker om att driva förändring och arbete för en god sak är något som motiverar dig.

Vi samarbetar med Jurek Marketing & Communication i denna rekrytering. För ytterligare information om tjänsten kontakta Lotta Köhler epost: 
lotta.kohler@jurek.se Varmt välkommen att söka tjänsten via länken nedan.

För mer information se 
https://www.trr.se/
#marknadsföring #marknadskommunikation #marknadskoordinator #kommunikatör


Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning:

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Lotta Köhler


Ansök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 20 december

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring Kommunikation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Marknadskommunikatör till TRR