Jurek Bemanning

Marknadskommunikatör till kund inom elektronikbranschen

Har dú arbetat några år med marknadsföring och nu känner att du vill ta nästa steg? Lockas du av eget ansvar och möjlighet att påverka? Då kan rollen som marknadskommunikatör vara något för dig!

Arbetsbeskrivning

För kunds räkning söker vi just nu en Marknadskommunikatör. Vår kund är verksamma inom elektronikbranschen och arbetar globalt, med huvudkontor i Holland. I rollen som Marknadskommunikatör är du ytterst ansvarig för marknadsföringen i Sverige, men arbetar tätt tillsammans med kollegor såväl i Sverige som Norden och Holland. Du kommer arbeta brett och få ett stort eget ansvar. Vanligt förekommande arbetsuppgifter:

  • Content – såväl internt som till bolagets återförsäljare. Exempelvis produktbeskrivningar och banners.
  • Fungera som stöd gentemot bolagets säljare, både vad gäller material som under fysiska mässor och events.
  • Kontakt med externa samarbetspartners
  • Planera, förbereda och genomföra events och mässor samt uppföljning av dessa.

Rollen är av operativ karaktär.

Vem är du?

Personen vi söker till denna roll har samlat på sig några års erfarenhet av marknadsföring och har tidigare arbetat B2B. Har du dessutom erfarenhet från liknande bransch, ser vi det som meriterande – men inget krav. Vi ser gärna att du har relevant eftergymnasial i grunden.

Du är kreativt lagd och har en förmåga att självständigt driva på ditt arbete framåt. Vidare har du erfarenhet och god kunskap av Adobe samt en god förståelse för CRM-system. Du trivs i en roll med många kontaktytor och har en god social förmåga. Flytande engelska och svenska, i såväl tal som skrift, är ett krav.

Du erbjuds

En bred roll som kommer innebära ett stort eget ansvar! Trivs du i en organisation med högt tempo med korta beslutsvägar så kommer du definitivt trivas här. Kontoret är beläget i Täby, Arninge´, och kommer innebära vissa resor i tjänsten - framförallt inom Norden. Detta är ett konsultuppdrag via Jurek rekrytering & Bemanning, med start omgående och löpande fram till juni. För rätt person finns god chans till förlängning och på sikt en möjlighet till överrekrytering hos kund. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef My Andersson på my.andersson@jurek.se.

Välkommen med din ansökan!

 

Område:
Täby
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
My Andersson

 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 6 mars . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 6 februari


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Marknadskommunikatör till kund inom elektronikbranschen