Jurek Bemanning

Marknadschef rekryteras till Iduna AB

Om verksamheten

Iduna driver 200 butiker i Sverige under namnen Guldfynd, Hallbergs Guld och Albrekts Guld. Varumärkena har existerat i många år och är mycket välkända. Omsättningen uppgår f.n. till c: a 1,500 milj. kr inkl. moms.

I koncernen ingår även Lyxxa, en specialbutik i Väla center, Helsingborg samt 100 butiker i Finland under namnen Kultajousi och Westerback. Koncernomsättningen uppgår till c: a 2,150 milj. kr inkl. moms. Större delen av sortimentet, juvel och smyckesvaror, inköps direkt hos tillverkare Fjärran Östern och södra Europa.

Koncernens mission är att vara det ledande smyckeföretaget inom gåvobranschen. "Vi berikar de många människornas liv genom att sprida glädje". Företag skall drivas effektivt, enkelt och lönsamt.

Arbetsbeskrivning

Som Marknadschef på Iduna ansvarar du för att leda arbetet på marknadsavdelningen i Varberg. Du har det totala ansvaret för avdelningen och leder detta tillsammans med övrig personal bestående av ca 12 personer. Du är ytterst ansvarig för att bygga upp och skapa ett säljdrivet team för att kunna möta organisationens mål. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:

• Leda, driva och utveckla marknadsorganisationen framgångsrikt framåt
• Hantera bolagets marknadsstrategi
• Utveckling av befintlig marknadsplan
• Leda, planera och utveckla affären i syfte att öka försäljning och lönsamhet enligt affärsmålen
• Ansvarig för marknadsbudget och resultat
• Hålla dig uppdaterad kring konkurrenter, trender och behov i branschen

Du kommer i denna roll arbeta tätt med olika funktioner internt som controllers och e-commerce. Vidare är du med i ledningsgruppen och rapporterar direkt till CEO.

Vem är du?

Vi ser att du har en relevant utbildning inom marknadsföring eller liknande samt mångårig erfarenhet från liknande roll. Du har erfarenhet från detaljhandeln och har erfarenhet av att bygga upp och utveckla team samt är trygg i din chefsroll. Du har tidigare arbetat med de olika processer som förekommer på en marknadsavdelning och du har erfarenhet av bland annat e-handel, reklam och kampanjer. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Vi sätter stort värde vid dina personliga egenskaper. Viktigt är att du är drivande, ansvarstagande samt ödmjuk och du får dina kollegor med dig. Du är social, lyhörd och trygg och du har lätt att bygga relationer samtidigt som du står upp för fattade beslut. Du beskriver dig själv som en innovativ problemlösare, du drivs av att skapa nytt samt har en förmåga att hantera olika koncept.

Du erbjuds

En bred roll med mycket ansvar i en innovativ miljö. Du kommer vara med och bygga upp en ny marknadsavdelning och ha mycket mandat att påverka. Vi eftersträvar att vara en attraktiv arbetsgivare som månar om att våra medarbetare ska ha en bra balans mellan arbete och fritid.

I denna rekrytering samarbetar Iduna med Jurek Rekrytering & Bemanning. Om du har ytterligare frågor kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Holmberg på maria.holmberg@jurek.se alternativt på 0761 – 83 55 24.

Område:
Varberg
Hallands län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Maria Holmberg
0761-83 55 24
maria.holmberg@jurek.se

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : Om 10 timmar . Arbetsort : Varberg

Kategorier : Chef & Ledning


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Marknadschef rekryteras till Iduna AB