Jurek

Marknadsassistent till MediCarrier

Vi söker nu en trygg och serviceinriktad Marknadsassistent till MediCarrier. Har du en utbildning inom marknad och kommunikation samt viss arbetslivserfarenhet inom marknad och webb? Välkommen in med en ansökan!

 

 

Arbetsuppgifter

MediCarrier AB är Region Stockholms logistik- och transportföretag. Uppdragets grunder är att avropa/förpacka samt distribuera sjukvårds- och förbrukningsvaror till regionens nämnder och bolag. Vidare ansvara för regionägda vårdens beredskapslager av kritiskt sortiment samt upphandla, tillhandahålla och utveckla transporttjänster för gods.

 

I denna roll kommer du tillhöra MediCarriers marknadsavdelning som idag består av fyra personer. Behovet är att stärka upp med en resurs på Marknad för att klara höstens alla nya avtal som ska starta och som påverkar deras sortiment, och därmed Marknad. Du kommer bland annat att arbeta med följande;

 

• Skriva katalogtext till MediCarriers pdf-katalog vid nytt avtal, samt uppdatera texterna löpande vid ändringar. Katalogtexterna skrivs utifrån information i en artikelfil som SF Upphandling leverera till MediCarrier.

• Arbeta med masterdata och uppdateringar för utgående sortiment

• Bildhantering, bearbeta, layouta och uppdatera bilder och texter i MediCarriers webkatalog. Arbetet görs i Indesign

• Ev. Förbereda import av bilder och texter i kommande E-handelslösning

• Generell kundkommunikation i nyhetsbrev Generell kundkommunikation i nyhetsbrev. Sammanställa, redigera veckobrev som ges ut varje vecka.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som är organiserad och strukturerad. Du gillar att arbeta med texter, språk och korrekturläsning då arbetet ställer höga krav på noggrannhet och mycket god svenska. Vidare tror vi att du är trygg i dig själv, serviceinriktad och social. Du ska också uppfylla följande;

 

• Gärna en högskoleutbildning inom marknad och kommunikation, eller likvärdig utbildning

• Arbetslivserfarenhet av liknande tjänst inom administration, marknad och/eller kommunikation

• Du har goda kunskaper i MS Office, samt gärna erfarenhet av webbpubliceringsverktyg

 

 

Du erbjuds

Vi erbjuder dig ett konsultuppdrag hos vår kund MediCarrier på heltid 100% med start i juni och pågår i ca ett år (våren 2022), med chans till förlängning. Möjlighet till semester i juli 2021 finns! Du kommer att vara anställd av Jurek och erbjuds en visstidsanställning. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Kajsa Lidén på kajsa.liden@jurek.se

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 20 maj

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring Kommunikation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Marknadsassistent till MediCarrier