Jurek Bemanning

Marknadsassistent till Calectro

Calectro AB är ett komponentsäljande företag grundat 1969. Företaget ligger i Göteborg och är representerat i stora delar av världen.
Calectro verkar främst inom branschen Fastighetsautomation, där dem utvecklar och säljer sensorer för att mäta t.e.x temperatur, fukt, lufttryck och koldioxid. Den kanske mest kända av Calectros produkter är den röda Uniguard® enrörs rökdetektorn för ventilationskanaler, som idag används av flertalet aktörer inom styr- och reglerbranschen i Sverige och Europa.


Arbetsbeskrivning
Till Calectro söker vi dig som är redo för nya spännande utmaningar som marknadsassistent. Här välkomnas du till en arbetsplats med god stämning, trevliga kollegor och härligt arbetsklimat. I din roll som marknadsassistent ingår arbetsuppgifter som att självständigt hantera logistik gällande företagets exportkunder gällande order, leveranser, transporter, försäkringar och tekniska frågor per telefon och mail. Du kommer också vara med och skapa kundprislistor samt medverka vid den årliga genomgången av dessa. Vid behov kommer du att vara delaktig i kundbesök, mässor och andra kundaktiviteter.

Detta är en konsultanställning på minst 12 månader med start omgående. Vill du bli en del av ett varmt, kompetent och trevligt team där du dessutom får växa och utvecklas i din roll tar jag med glädje emot din ansökan!

Vem söker vi?
Är du social, ansvarsfull och duktig på att skapa långsiktiga och goda kundrelationer? Drivs du av att alltid leverera det lilla extra? Då är detta troligtvis en roll för dig! För att trivas i rollen tror vi att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Du är noggrann och effektiv i ditt arbetssätt och utför alltid dina uppgifter i tid. Då mycket av kommunikationen sker på engelska och tyska ser vi att du behärskar dessa språk väl.
Vidare tror vi att du är lyhörd, social och trivs med att arbeta tillsammans med andra. Då kontoret präglas av värme och gemenskap kommer du snabbt in i gruppen och får en rolig och stimulerande arbetsdag

Du erbjuds
Du erbjuds en spännande roll, god arbetsmiljö och en rolig arbetsdag på Calectro. Tjänsten är ett långsiktigt konsultuppdrag om minst 12 månader med start omgående. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se
. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se.

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Julia Järvholm

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 1 juli . Arbetsort : Göteborg


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Marknadsassistent till Calectro