Jurek

Marknad & Säljkoordinator till BMW Financial Services

Vi söker nu en engagerad Marknad & Säljkoordinator till en av världens mest framgångsrika tillverkare av bilar och motorcyklar - BMW Group. Alla som arbetar inom BMW Group är stolta över att kunna leverera bilar, finansiella tjänster och kundupplevelser med högsta kvalitet. Kunder över hela världen är stolta över att köra en BMW. Vill du också vara stolt? Dela din passion för marknadsföring och försäljning!

 

Om rollen och dina ansvarsområden

Som Marknad & Säljkoordinator kommer du tillhöra sälj- och marknadsteamet hos BMW Financial Services, som består av 7 personer. I rollen kommer du arbeta, såväl självständigt som tillsammans med dina teammedlemmar, med aktiviteter inom marknadsföring, försäljning och CRM. Du kommer arbeta tätt tillsammans med säljavdelningen och de olika återförsäljare som är knutna till BMW Financial Services nätverk med olika förfrågningar kring marknadsmaterial, broschyrer och dylikt. I denna roll kommer du ha många kontaktytor, både internt och externt.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Skapa och uppdatera innehåll till digitala plattformar, kampanjer och PoS-material

• Genomföra marknadsaktiviteter och kampanjer

• Analysera kampanjeffektivitet och vidareutveckla försäljningsdrivande aktiviteter

• Administrera och uppdatera säljportalen

• Administrera och rapportera KPIer inom CRM.

• Uppdatera, skapa och underhålla content i CRM-utskick

 

Om dig vi söker

Personen vi söker till denna roll har i grunden en eftergymnasial utbildning inom marknadsföring och med fördel något års arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du har tidigare erfarenhet av Photoshop, InDesign, Excel, Outlook och PowerPoint, och behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift. Dina personliga egenskaper är något vi värderar högt i denna process och söker dig med ett stort intresse för marknadsföring och med en stark vilja att fortsätta utvecklas. Som person ser vi att du är driven, självgående och orädd att ta tag i saker.

 

Viktigt för tjänsten är:

• Att ha ett prestigelöst förhållningssätt och trivas med att arbeta högt som lågt

• En förmåga att hantera flera parallella processer utan att tappa strukturen i ditt arbete

• Att du är social och trivs i en roll som innebär många kontaktytor

För att passa in hos BMW är du en positiv person som är nyfiken och strävar efter att utvecklas.

 

Om att jobba på BMW Financial Services

BMW Financial Services är en del av BMW Group som gör det enkelt för våra kunder att finansiera sin BMW. Vi delar deras passion för körglädje och fokuserar på att ge en trygghet och säkerhet genom hela resan. Det krävs ett drivande team med en kan-göra-attityd för att leverera bra service. Ett team som alltid är beredda att gå det extra leendet för att hitta lösningar som tillfredsställer våra kunders och företags behov. Ett team som vill lära sig mer för att utveckla sina förmågor. Så, om du tycker om en kultur av öppet utbyte och ömsesidigt förtroende samt vill ta på dig en fartfylld roll inom ett mycket motiverat team, då har vi rollen för dig.

 

Intresserad?

Tjänsten är placerad på BMW:s nordiska huvudkontor i Sollentuna/Silverdal. Lokalerna är moderna och innehåller lunchrestaurang samt tillgång till gym. I denna roll arbetar du som konsult hos Jurek Talents och erbjuds en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Tjänsten är på heltid och med omgående start eller enligt överenskommelse. Letar du efter en spännande utmaning? Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos BMW; https://www.bmwgroup.jobs/nordics/en.html?abc Vi ser fram emot din ansökan som skickas in via www.jurek.se För eventuella frågor vänligen kontakta ansvarig Konsultchef Victoria Tjernström, victoria.tjernstrom@jurek.se

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 10 november

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Marknad & Säljkoordinator till BMW Financial Services