Jurek

Marketing Specialist

Marketing Specialist till Estetikcentrum

 

Framgångsrika Estetikcentrum i Malmö expanderar och utökar nu teamet med en skicklig medarbetare som ska ansvara för verksamhetens närvaro i Sociala Medier. Estetikcentrum är skönhetskliniken med patienten i centrum. Vi är specialister inom estetiska behandlingar och plastikkirurgi och står för kvalité och trygghet. Vi befinner oss just nu i en spännande tillväxtresa och satsar helhjärtat på vår digitala närvaro. Vi letar därför efter dig med specialistkompetens inom sociala medier som vill vara med och bygga upp vår marknadsavdelning. Det här är en fantastisk möjlighet för dig som vill få chansen att utveckla Estetikcentrums digitala närvaro och arbeta med marknadsföring när den är som bäst! Du kommer arbeta i ett sammansvetsat marknadsteam i toppmoderna lokaler i hjärtat av Malmö.

 

Som Marketing Specialist hos Estetikcentrum är ditt huvudsakliga uppdrag att utveckla och stärka vårt varumärke och kommunikation via digitala kanaler. Du kommer arbeta både strategiskt och operativt med fokus på det operativa arbetet.

 

 

Tjänsten

Det här är en bred roll där du får bidra med din expertis inom digital marknadsföring. Du kommer att ansvara för att bygga en stark närvaro och varumärkeskännedom i Estetikcentrums sociala kanaler genom att skapa, följa upp och analysera innehåll och kampanjer. Du kommer även identifiera kundflöden, utföra målgruppsanalyser, kontakta samarbetspartners och jobba med influencer marketing för att på så vis attrahera intressenter och driva trafik vidare till Estetikcentrums hemsida.

 

 

Dina erfarenheter

För att lyckas i rollen ser vi att du har minst 4 - 7 års erfarenhet av arbete med digital marknadsföring och dokumenterat goda resultat av att skapa synlighet i sociala medier. Du är en mycket god skribent på både svenska och engelska och har en god förståelse för hur man skapar intresseväckande innehåll med text och bild mot olika målgrupper. Du är en van användare av Indesign och Photoshop, du kan officepaketet och har goda kunskaper och erfarenhet av att arbeta i något CRM system. Har du även erfarenhet av SEO och Google Analytics ser vi det som ett stort plus. Vi ser helst att du har en eftergymnasial utbildning inom marknad och kommunikation eller likvärdigt.

 

 

Som person är du

Du är en ansvarsfull och driven person som är van vid att arbeta självständigt och som lätt växlar mellan det strategiska och det operativa. Du är social och lyhörd och trivs i ett nära samarbete med dina kollegor. Självklart delar du vår passion för skönhetsbranschen.

 

 

Du erbjuds

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där provanställning kan tillämpas och är placerad på Estetikcentrums kontor i centrala Malmö. Vi samarbetar med Jurek Marketing & Communication i denna rekrytering. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. För ytterligare information om tjänsten kontakta karin.thorstensson@jurek.se – varmt välkommen att söka tjänsten via länken nedan eller på www.jurek.se.

 

Område: Malmö

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 3 september

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring Kommunikation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Marketing Specialist