Jurek

Marketing Specialist

Marketing Specialist till Estetikcentrum

Framgångsrika Estetikcentrum i Malmö expanderar och utökar nu teamet med en skicklig medarbetare som ska ansvara för verksamhetens närvaro i Sociala Medier. Estetikcentrum är skönhetskliniken med patienten i centrum. Vi är specialister inom estetiska behandlingar och plastikkirurgi och står för kvalité och trygghet. Vi befinner oss just nu i en spännande tillväxtresa och satsar helhjärtat på vår digitala närvaro. Vi letar därför efter dig med specialistkompetens inom sociala medier som vill vara med och bygga upp vår marknadsavdelning. Det här är en fantastisk möjlighet för dig som vill få chansen att utveckla Estetikcentrums digitala närvaro och arbeta med marknadsföring när den är som bäst! Du kommer arbeta i ett sammansvetsat marknadsteam i toppmoderna lokaler i hjärtat av Malmö.

 

Som Marketing Specialist hos Estetikcentrum är ditt huvudsakliga uppdrag att utveckla och stärka vårt varumärke och kommunikation via digitala kanaler. Du kommer arbeta både strategiskt och operativt med fokus på det operativa arbetet.

 

 

Tjänsten

För att lyckas i rollen ser vi att du har minst tre-fem års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har en eftergymnasial utbildning inom marknad och kommunikation. Du kommer arbeta både strategisk och operativt med fokus på det operativa arbetet.

 

I rollen som Social Media Specialist kommer du ansvara för att bygga en stark närvaro och varumärkeskännedom i Estetikcentrums sociala kanaler. Du kommer ansvara för kanalernas tillväxt genom att skapa, följa upp och analysera innehåll och kampanjer. Du kommer även identifiera kundflöden, utföra målgruppsanalyser, kontakta samarbetspartners och jobba med influencer marketing för att på så vis attrahera intressenter och driva trafik vidare till Estetikcentrums hemsida. Det ingår även i rollen att aktivt leta efter inspiration och idéer, följa med i de senaste SoMe- trenderna och utforska nya sätt att arbeta med sociala medier. Du är en mycket god skribent på både svenska och engelska. Du vet hur man implementerar en marknadsstrategi och hur man anpassar den lokalt. Vidare så har du skapat inlägg i sociala medier och för webben. Du har en god förståelse för digital marknadsföring. Du har goda kunskaper och erfarenhet av att arbeta i CRM system och du är en van användare av Office-paketet. Vidare har du god vana av publicering i Sociala medier och du har god kännedom och erfarenhet av SEO och Google Analytics. Du är en van användare av InDesign och Photoshop.

 

 

Vi söker dig som

Du är en social person som är van vid att arbeta självständigt. Du är ansvarsfull och vet hur du prioriterar och planerar din tid för att skapa en bra struktur för ditt arbete. Du trivs med att arbeta i en roll som är operativ och strategisk. Du har en god analytisk förmåga för att förstå trender, siffror och statistik. Du drivs av att leverera resultat mot högt uppsatta mål. Du är en inspirerande och positiv person och du har en känsla för olika målgrupper och hur budskap ska riktas. Du vet hur man marknadsför kvalitet och har ett gott öga för detaljer och du är en god skribent. Vidare ser vi att du är en lyhörd person som tycker om ett nära samarbete med ditt team. Självklart delar du vår passion för skönhetsbranschen.

 

 

Du erbjuds

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där provanställning kan tillämpas och är placerad på Estetikcentrums kontor i centrala Malmö. Vi samarbetar med Jurek Marketing & Communication i denna rekrytering. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. För ytterligare information om tjänsten kontakta karin.thorstensson@jurek.se – varmt välkommen att söka tjänsten via länken nedan eller på www.jurek.se.

 

Område: Malmö

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 31 mars

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring Kommunikation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Marketing Specialist