Jurek Bemanning

Marketing Effectivenes Lead till internationellt bolag i Kista!

Arbetsbeskrivning
Till vår kund som är ett internationellt teknikbolag söker vi nu en Marketing Effectivenes Lead.

Som marketing effectivness Lead kommer du att arbeta med att driva och ge slutsatser i analyser och utvärderingsarbete för kund och detaljhandel. Vidare kommer du att arbeta med att utöver analysarbete lägga upp handlingsplaner för att öka detaljhandelns marknadsföringseffektivitet och försäljning. I rollen ingår bland annat följande arbetsuppgifter:

  • Utvärdera försäljningsdata
  • Stödoptimering av RM Day and Field-operationer
  • Stödja säljteamet
  • Stödja optimering av marknadsföringskampanjer
  • Identifiera och hantera olika källor till data och information
  • Översätt data till insikter för att vägleda strategiskt beslutsfattande över kund och detaljhandel
  • Utveckla verktyg och processer
  • Proaktivt leda analyser för att möta affärsbehov, möjligheter och problem
  • Ge feedback, insikter och rekommendationer för att förbättra bolagets affärsresultat och lönsamhet

Vem är du?
Du har Universitetsexamen med inriktning företagsekonomi, statistik, teknik eller liknande.
För att passa i rollen har du också omkring 1–2 års erfarenhet från en liknande roll, företrädesvis som junior business controller eller marketing intelligence analyst. Du har en stark numerisk och analytisk förmåga och är van att hantera stora datamängder. Du är en avancerad Excel-användare och talar flytande engelska.

Självklart lägger vi även stor vikt vid personliga egenskaper. För att vara framgångsrik i rollen är du en strategisk tänkare med en stark analytisk förmåga. Du är nyfiken och proaktiv i ditt arbetssätt och är resultatdriven. Då rollen innebär många kontaktytor har du lätt för att samarbeta och är kommutativ och service-minded.

Du erbjud
Det här är ett långt konsultuppdrag på minst ett år hos vår kund som är ett internationellt teknikbolag. Du erbjuds en utmanande och bred roll på ett stort bolag med entreprenörsanda.
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Frida Gylner på 
frida.gylner@jurek.se. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande. Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se

Om Jurek Rekrytering och Bemanning
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management, och vår grundinställning är enkel. Vi vill erbjuda våra kunder bästa möjliga rekrytering och bemanningstjänst. För det krävs det att våra konsulter och kandidater är de bästa möjliga på marknaden. Därför ställer vi höga krav på såväl konsulter som kandidater, men i gengäld erbjuder vi också bland Sveriges allra bästa möjligheter till roliga, utvecklande och lönsamma uppdrag och anställningar för alla inom vårt nätverk. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag.

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Frida Gylner
0766012474

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 7 oktober . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Marketing Effectivenes Lead till internationellt bolag i Kista!