Jurek Bemanning

Mark -och exploateringschef till Trollhättans Stad

Om verksamheten

Kontoret tillväxt och utveckling, som är en enhet inom Kommunstyrelsens förvaltning, består av ett flertal strategiska funktioner såsom översiktlig planering, mark- och exploatering, social hållbarhet, miljö, energi och näringsliv. Näringslivsenheten är en egen avdelning med avdelningschef som har personalansvar och nu planerar vi för att även mark- och exploateringsfunktionen ska bli en egen avdelning.

Mark- och exploateringsfunktionen består idag av sju personer och vi ser nu fram emot att stärka upp avdelningen med en ny avdelningschef. Inom funktionen ansvarar vi för utveckling och förvaltning av Stadens mark och hanterar marköverlåtelser, tomträttsupplåtelser och arrenden. Vid framtagande av kommunala tomter för bostäder och verksamheter driver vi projektet från idé till försäljning. Vi deltar också i arbetet med att detaljplanelägga privatägd mark och bevakar bland annat att ekonomiska förutsättningar skapas för utbyggnad av allmän plats.

Arbetsuppgifter

Som avdelningschef ska du leda och fördela arbetet inom avdelningen. Du kommer i din roll ha personalansvar samt budgetansvar för exploateringsverksamheten. Viss egen handläggning av ärenden kommer också att förekomma. Du kommer även att delta i kontorschefens ledningsgrupp.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett stort intresse för samhällsbyggnadsfrågor och vill vara en del i utvecklingen av Trollhättan. Du har lätt för att samarbeta och ser värdet i att arbeta mot gemensamma mål samtidigt som du tar stort ansvar och är drivande i ditt eget arbete. Du är strukturerad och har en förmåga att se samband och knyta ihop olika intressen. Vidare är du kommunikativ och har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Vi ser att du har en relevant högskoleutbildning exempelvis inom lantmäteri eller samhällsbyggnad, alternativt erfarenhet som vi anser likvärdig. Det är meriterande om du redan arbetat som chef eller ledare inom samhällsbyggnads- och exploateringsprocessen. Det är även meriterande om du har erfarenhet av arbete inom kommunal verksamhet eller annan politiskt styrd organisation.

Då tjänsten innebär en del resor med bil bör du ha B-körkort.

Anställningsinformation

Tillsvidareanställning 100% med tillträde snarast efter överenskommelse.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Trollhättans Stad med Jurek Rekrytering & Bemanning. För frågor om tjänsten kan du kontakta Håkan Falck på 0520-497965 alternativt Eva Grönberg på 0520-497976. 

Urvalsprocessen sker löpande och du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

 

Område:
Trollhättan
Västra Götalands län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Maria Holmberg
maria.holmberg@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 7 mars . Arbetsort : Trollhättan

Kategorier : Chef & Ledning


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Mark -och exploateringschef till Trollhättans Stad