Jurek Bemanning

Manager hos BearingPoint

BearingPoint levererar management- och teknikkonsulttjänster inom flera olika branscher men är sedan 10 år en framstående aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Nu söker vi en Manager med gedigen erfarenhet av projektledning inom hälsa och sjukvård i Västra Götalandsregionen.

 


Om rollen

Hälsovårdssektorn går igenom en stark transformationsperiod, där alla givna förutsättningar utmanas och branschen behöver förbereda sig för samhällets framtida krav. Det här är ett spännande tillfälle för dig som är intresserad av att vara med och lösa dessa utmaningar.

 

Som Manager i vårt svenska hälso- och sjukvårdsteam spelar du en central roll i att växa vår affär inom hälsa- och sjukvård i Västra Götalandsregionen. Tillsammans med ett 50-tal kollegor, som alla har ett stort engagemang inom hälsa- och sjukvård, kommer du att använda nya tillvägagångssätt och innovativ teknik för att leverera exceptionellt långsiktigt värde och resultat till våra kunder.

 

I din roll som Manager har du fokus på projektledning och leder team både externt och internt. Du driver tillväxt och fångar upp kundens behov och ser till att de omsätts till ett arbete som levererar ett högt värde. Du bygger starka och långsiktiga relationer samt har ett coachande och arbetsledande ansvar för medarbetare internt.

 


Vem är du?

Du har erfarenhet av kundansvar och att driva projekt inom hälsa– och sjukvård inom Västra Götalandsregionen. Du är en lyhörd, driven och relationsorienterad person med en förmåga att fånga upp och förstå behov. Du är en naturlig ledare och får gärna ha haft ett tidigare medarbetaransvar. Du har en förståelse och ett intresse för digitalisering och är en van kravställare.

 

Vi ser att du har en Masterutbildning, t.ex. inom industriell ekonomi eller annan inriktning som bedöms meriterande, och talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

 

Det är meriterande om du har en eller flera av nedan kompetenser/erfarenheter:

  • Tidigare projektledning inom IT och/eller medicinteknik
  • Erfarenhet av att driva organisationsförändringar
  • Data Analytics
  • Erfarenhet/kunskap om regionernas nya journalsystem är mycket meriterande

 

Vi erbjuder

En mycket spännande karriärmöjlighet där du blir en nyckelperson i att driva vårt arbete inom hälsa- och sjukvård för Västra Götalandsregionen. Du erbjuds ett kundansvar och ett coachande medarbetaransvar internt. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med stora möjligheter att kunna påverka din roll och vår affär. Vi tror på teamwork och har därför valt en organisationsmodell som belönar ett nära samarbete över gränserna.

 


Om BearingPoint

BearingPoint är ett oberoende konsultbolag inom management och teknologi med europeiska rötter och en global räckvidd. Vi är över 4500 medarbetare och är verksamma inom tre områden: Consulting, Solutions and Ventures. Våra kunder omfattar många av världens ledande företag och organisationer.

 


Ansökan

Vill du veta mer? I rekryteringen samarbetar BearingPoint med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor är du därför varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Garding Lindstrand på tel.nr 070-7 64 86 40, e-post frida.garding.lindstrand@jurek.se.Område:

Göteborg

Västra Götalands län

 

Anställning:

Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:

Frida Garding Lindstrand

070-764 86 40

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 13 november

Kategorier : Chef & Ledning Data & IT Ekonomi & Finans Hälsa & sjukvård Projektledning


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Manager hos BearingPoint