Jurek Bemanning

Måleriföretagen söker arbetsrättslig rådgivare med junior profil

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta med ett erfaret och dedikerat team om fem personer och rapportera till Förhandlingschefen. 

Du kommer främst att arbeta med löpande juridisk rådgivning, till största delen med arbetsrättsliga frågor, och som förhandlingsstöd till Måleriföretagens medlemsföretag. Rådgivningen sker huvudsakligen per telefon men även genom personliga möten där du arbetar nära våra huvudmän och arbetet innebär även att hålla utbildningar och i övrigt stötta medlemsföretagen i sin roll som arbetsgivare.


Vem är du?

Du är i början av din karriär och har något eller några års relevant arbetslivserfarenhet. Vi ser helst att du har en juristexamen men även annan akademisk examen kan vara relevant. Vi söker dig som har ett driv att utvecklas i din yrkesroll som arbetsrättslig rådgivare och förhandlare på en arbetsgivarorganisation!

Arbetet innebär mycket kontakter med medlemsföretag och för att trivas i rollen bör du tycka att det är roligt att ha många kontaktytor både externt och internt och ha lätt för att bygga relationer och förtroende. Medlemsföretagen är allt från enmansföretag till större företag men den största medlemsbasen består av småföretag. Du skall tycka om att arbeta med ett arbetsgivarperspektiv och det är mycket meriterande om du har förståelse och intresse för småföretagande. Som person är du kommunikativ och utåtriktad med ett serviceinriktat förhållningssätt och har ett gott omdöme med vilja att bemöta huvudmän och kollegor med respekt och professionalitet.

Du har goda kunskaper i Office-paketet och behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift.


Du erbjuds

Du erbjuds en spännande roll med bra arbetsvillkor i en verksamhet där man har möjlighet att utvecklas i sin yrkesroll och som är inne i en mycket spännande utvecklingsfas där det kommer finnas fantastiska möjligheter att bygga verksamheten för den som är vill och är driven!

Du är placerad på Stockholmskontoret som ligger centralt i Gamla Stan.

Denna rekryteringsprocess hanteras av Jurek Rekrytering & Bemanning, urval sker löpande. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se, vi tar inte emot ansökningar via email. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Elvung på telefonnummer 0700 90 18 85 alternativt 
maria.elvung@jurek.se.

Varmt välkommen med din ansökan!


Om verksamheten

Måleriföretagen är en bransch- och arbetsgivarorganisation med uppdraget att utveckla det professionella måleriet i Sverige. Vi erbjuder våra medlemsföretag kvalificerad arbetsrättslig rådgivning, stöd i arbetsgivar- och kollektivavtalsfrågor, förhandlingsstöd samt tjänster inom medlemsservice och branschutveckling. Vidare förbättrar Måleriföretagen förutsättningarna och näringsvillkoren för sina medlemsföretag och branschen i stort. Organisationen har ca 1200 medlemmar som representerar 85 procent av alla anställda i måleribranschen. Måleribranschen i Sverige omsätter ca. 13 miljarder. Måleriföretagen är medlem i Svenskt Näringsliv.


Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning: 

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Maria Elvung


Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 2 juni . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 2 maj

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Måleriföretagen söker arbetsrättslig rådgivare med junior profil