Jurek

Lynx söker bolagsjurist

ÄR DU EN LAGSPELARE, PRECIS SOM VI?

Vi söker efter en bolagsjurist till Juridik & Regelefterlevnad

 

OM OSS

Vi är inte som andra kapitalförvaltare. I Stockholm är vi unika med vår kvantitativa och systematiska kapitalförvaltning och i världen är vi en av de främsta i vår nisch. Innovation har varit en del av vårt DNA sedan starten 1999. På Lynx har vi lyckats skapa en samarbetsfokuserad arbetsmiljö där akademiska metoder och ett obevekligt fokus på resultat får näring av en vänlig, kollegial kultur. Våra medarbetares välmående är mycket viktigt för oss eftersom vi vet att de är grunden till vår framgång. Lynx arbetar aktivt för att vara en inkluderande arbetsplats och mångfald är en förutsättning för fortsatt framgång.

 

Vi söker nu en bolagsjurist!

 

OM TJÄNSTEN

Lynx Juridik & Regelefterlevnad består i dagsläget av tre personer. Vi hanterar ett brett spektrum av bolagets juridiska frågor.

 

Som bolagsjurist i vårt team får du en central roll i avtalsförhandlingar. Du kommer få delta i interna projekt och bidra med juridisk rådgivning samt utreda juridiska frågeställningar.

 

VEM VI SÖKER

Vi söker en engagerad och intresserad lagspelare som är intresserad av kapital- och fondförvaltning. Vi tror att du har avlagt juristexamen samt minst 5 års relevant erfarenhet gärna från affärsjuridisk byrå, fondbolag, bank, finans- eller värdepappersbolag. Du har sinne för ordning och reda och har goda kunskaper i både engelska och svenska i såväl tal som skrift. Du är noggrann och prestigelös. Du värdesätter lagspel och har inget emot att utvecklas och lära nytt. Vi ser framför oss att vartefter du etablerar dig får fler arbetsuppgifter med självständigt ansvar. Du har god administrativ vana och har erfarenhet av att hantera stora mängder dokument/avtal.

 

Egenskaper:

• Självständig

• Strukturerad

• Lagspelare

• Kommunikativ

• Kvalitetsorienterad

 

ANSÖKAN

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande.

 

I den här rekryteringsprocess samarbetar Lynx med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 2 april

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Lynx söker bolagsjurist