Jurek

Lönestudenter till deltidsuppdrag 1-2 dagar/vecka

Om uppdraget

Vi söker just nu flera lönestudenter som vill arbeta extra vid sidan om sina studier. Som junior löneadministratör hos vår kund kommer du främst att granska och hantera registrering av traktamenten och utlägg. Du kommer tillhöra ett team om åtta kollegor och rapportera till löneredovisningschef.

 

Detta är ett konsultuppdrag på deltid där du själv kommer att boka dina pass, med en förväntan att du kan arbeta 1–2 dagar/vecka. Start är i juni 2021 och uppdraget förväntas löpa tillsvidare.

 

 

Vem söker vi?

Vi söker dig som studerar till löneadministratör, löneekonom eller liknande. Du har samlat på dig en del teoretisk kunskap men vill nu komplettera dina studier med praktisk erfarenhet från en löneavdelning.

 

För att lyckas i rollen har du ett personligt driv och en vilja att utvecklas. Du är kvalitetsmedveten, ansvarstagande och har ett öga för detaljer. Du har en positiv grundinställning och en god förmåga att hantera ett stundtals högt tempo. Vidare är du självständig och vågar fråga när det behövs.

 

 

Du erbjuds

En självständig och flexibel deltidstjänst på ett välkänt företag. Kontoret ligger i Solna och arbetat kan till viss del utföras på distans. Uppdragets förväntas starta i juni 2021 och löpa tillsvidare.

 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Angeliqa Haapanen på angeliqa.haapanen@jurek.se

 

Välkommen in med din ansökan redan idag då vi går igenom urvalet löpande!

 

 

Om verksamheten

Vi på Jurek är specialister på att rekrytera och hyra ut konsulter på alla nivåer inom Law, Finance, HR, Marketing & Communication och Business Support & Payroll. Vi arbetar passionerat och effektivt med att hitta, skapa och matcha talang.

 

Sökord: Löneadministratör, Lönekonsult, Payroll, Payroll Administrator, Lön, Lönehantering, Payroll service, Payroll Assistant, Löneassistent, Utlägg, Traktamente.

 

Område: Solna

Anställning: Visstid

Omfattning: Deltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Solna . Publicerat : 2 juni

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Lönestudenter till deltidsuppdrag 1-2 dagar/vecka