Jurek Bemanning

Lönespecialist till bolag i Hammarby Sjöstad

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. 

 

 

Arbetsbeskrivning

Arbetet som lönespecialist innefattar allt från implementering och uppstart av nya kunder till att självständigt ansvara för hela löneprocessen. Tjänsten innefattar daglig kontakt med internationella kunder där du kommer fungera som kontaktperson beträffande förekommande lönerelaterade frågeställningar. Du kommer att ha ansvar för ca. 150 svenska löner och 20 utländska löner, du arbetar i systemet Crona Lön.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av självständigt lönearbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i en internationell orgnaisation. Din erfarenhet kan grunda sig på dokumenterad erfarenhet. Har du dessutom en kvalificerad yrkesutbildning eller universitetsutbildning inom löneadministration är detta meriterande. Koncernspråket är engelska och du kommer att ha en del internationella kontakter, därav är det krav på att du talar och skriver obehindrat på engelska.

 

 

Du erbjuds

Ett utvecklande och stimulerande arbete i en platt organisation som är verksam inom Telekommunikation. De satsar långsiktig på personalen vilket genererar en familjär känsla där alla arbetar nära varandra. Idag ligger lönefunktionen på ekonomiavdelningen, men kommer att flyttas till HR avdelningen längre fram. 

 

Du kommer att arbeta tillsammans med en till lönespecialist på plats i deras fina lokaler beläget i Hammarby Sjöstad. Detta är en tjänst på heltid och det är en direktrekrytering (alternativt inhyrning i 6 månader och sedan anställning direkt hos kunden). Vi går igenom ansökningarna och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

 

Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Victoria Dall på victoria.dall@jurek.se.

 

Ansök på www.jurek.se

 

 

Start

Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid

 

Lön

Enl.ök

 

Sista ansökningsdag

Intervjuer sker löpande

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

 

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:
Victoria Dall
victoria.dall@jurek.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 12 oktober . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Lönespecialist till bolag i Hammarby Sjöstad