Jurek

Lönespecialist på deltid (60-80%) till 1 års uppdrag

Om uppdraget

Detta är ett konsultuppdrag på deltid (60-80%) med start i september och löpande 1 år framåt. I rollen som lönespecialist arbetar du med hela löneprocessen och får stort eget ansvar att själv styra över ditt arbete. Du kommer att ingå i HR-teamet på fyra personer och det viktigt att du är självständig och lösningsorienterad. Företaget erbjuder en engagerande och utvecklingsinriktad miljö med en positiv teamkänsla.

 

Arbetsuppgifterna består bland annat av:

• Administrera månatliga löneprocessen i Hogia Lön+

• Registrera anställda och deras behörigheter i ekonomisystemet Maconomy

• Administrera pensioner till Collectum och Söderberg & Partners

• Förmånshantering

• Utlägg och reseräkningar i Flex HRM Travel

• Avstämningar av lönekonton

• Rapportering till ekonomiavdelningen

• Administrera anställningsavtal, arbetsgivarintyg, lönestatistik, försäkringar etc.

• Supportera medarbetare och chefer i personalsystemet Workday

• Kontaktperson för medarbetare gällande lönefrågor

 

 

Vem söker vi till uppdraget?

Vi söker dig som kommer med en bred bakgrund inom lön och känner dig trygg i samtliga faser av löneprocessen. Du har sannolikt arbetat några år i konsultrollen och är van att snabbt sätta dig in i nya verksamheter. Vi ser också att du behöver grundläggande ekonomiska kunskaper kopplade till löneprocessen samt vana att arbeta med både tjänstemanna- och timlöner. Har du även erfarenhet av Hogia Lön+, Flex HRM Travel och Workday är det meriterande.

 

Som person är du engagerad, noggrann och trygg i hela lönekedjan. Du har ett positivt förhållningssätt och trivs med att arbeta självständigt. Vi lägger särskild vikt vid att du känner dig trygg med olika system, och ett intresse för att stötta medarbetare och chefer i dessa.

 

 

Om ansökan

Är du den vi söker till detta uppdrag? Skicka då in din ansökan direkt! Uppdraget är tilltänkt att starta i slutet på september och vi hoppas tillsätta rollen så snart som möjligt. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Angeliqa Haapanen på angeliqa.haapanen@jurek.se

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Sökord: Löneadministratör, Lönekonsult, Löneansvarig, Payroll, Payroll Administrator, Lön, Lönespecialist, Lönehantering, Payroll service, Lönebyrå, Lönesystem, Comp&Ben, Payroll Specialist, HR Payroll Administrator, Salary Specialist, Lönecontroller.

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 14 september

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Lönespecialist på deltid (60-80%) till 1 års uppdrag