Jurek Bemanning

Lönespecialist med stort IT intresse

Är du en lönespecialist med stort IT intresse, älskar system, känner dig lite klar med löneprocessen och är redo för nästa steg?
Är du nyfiken, vill lära dig nytt och vara med där utveckling är en del av vardagen på ett modernt bolag med driv?
Vill du ta nästa kliv - läs då vidare!


Arbetsbeskrivning

Som Lön- & Integrationsutvecklare kommer du arbeta med utmanande och varierande arbetsuppgifter i en inkluderande och belönande atmosfär. Du kommer arbeta med kompetenta kollegor vilket skapar en miljö med hög nivå av innovation, flexibilitet och möjlighet till utveckling. Du ingår i affärsområdet Technology & IT och rapporterar till Affärsområdeschefen.

I rollen som Lön- & Integrationsutvecklare ansvarar du för olika kunders integrationer inom systemet Agda. Du kommer att vara delaktig i flera parallella projekt och även ha frekvent kunddialog inom projektet. Arbetet sker i internationell miljö där det förekommer nära samarbete med kollegor från övriga Norden, samt från Rumänien.

I rollen som Lön- & Integrationsutvecklare ingår även följande arbetsuppgifter:
- Genomföra förstudier, integrationer, anpassade lösningar och uppgraderingar åt företagets kunder.
- Skapa processer i hur system ska användas inom företaget för att uppnå optimal output.
- Skapa kundrapporter från Agda PS.
- Uppdatera dokumentation löpande.


Vem är du?

Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av löneadministration, har du arbetat på byrå är detta meriterande. Du känner dig självständig i löneprocessen och har mest sannolikt en löneutbildning i botten. Du har alltid varit intresserad och lockats av tekniken och av att arbeta systemnära. Du känner dig hyfsat trygg när nya system kommer din väg och vill gärna utvecklas inom detta. Har du grundläggande kunskaper inom SQL är det meriterande men absolut inget krav så länge intresset finns att lära sig. För att lyckas har du gedigen erfarenhet från lönesystem och har du tidigare arbetat i Agda så är det meriterande men inget krav.

Som person är du självgående och har en stark vilja att fortsätta utvecklas. Du söker ny information och driver på din egen utveckling. Du trivs i en föränderlig miljö, där du själv får ta egna initiativ och ha möjlighet att påverka. Du ser möjligheter snarare än problem och du vågar utmana dig själv och dina kollegor för att uppnå bra resultat. Du gillar att arbeta nära både kunder och konsulter och du har en förmåga att skapa samt bibehålla goda relationer. Det är meriterande om du är intresserad av och håller dig uppdaterad inom utveckling och ny teknik. Vidare har du alltid kunden i fokus och ser till att de få den absolut bästa servicen.

Med andra ord brinner du för både lön och IT, samt är en självständig teamplayer med skinn på näsan och en härlig nyfikenhet!


Du erbjuds

Du erbjuds en utvecklande och stimulerande roll där du får vara med och påverka. Du kommer till ett modernt bolag med driv, högt i tak och till ett team av kompetenta medarbetare som arbetar tillsammans för att uppnå bästa resultat. Som medarbetare hos oss har du möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling, bland annat genom vår egna utbildningsakademi. Kontoret är beläget i härliga och fina lokaler i Solna.

I denna rekrytering samarbetar Azets Insight AB med Jurek Rekrytering & Bemanning. Är du intresserad så är du välkommen att söka genom att skicka in ditt CV och du söker tjänsten via Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida, www.jurek.se. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Monia Letmark på monia.letmark@jurek.se. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Varmt välkommen med din ansökan!


Om företaget

Azets är ledande aktör inom outsourcing av redovisning, lönetjänster, finansiell rapportering och konsultverksamhet i Norden. Vårt mål är att öka konkurrenskraftigheten genom att erbjuda ett komplett urval av outsourcingtjänster så kunden kan fokusera enbart på sin kärnverksamhet. Vi siktar även på att bli ledande inom digitalisering och fokuserar mycket på tillväxt och förvärv.

Sökord: Lönekonsult, Löneadministratör, Payroll Specialist, Payroll Consultant, lön, payroll, IT-intresserad, IT, systemintresserad
 
Område:
Solna
Stockholms län

Anställning: 

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Monia Letmark


Ansök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Solna . Publicerat : 29 augusti

Kategorier : Data & IT HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Lönespecialist med stort IT intresse