Jurek

Lönespecialist för konsultuppdrag i Solna

Har du några års erfarenhet av att arbeta som lönespecialist och är van vid att arbeta koordinerande mot en outsourcad löneleverantör? Söker du din nästa utmaning och vill tillhöra en snabbrörlig organisation med högt i tak och ett engagerat löneteam? Då har vi rollen för dig!

 

Om uppdraget

I uppdraget som lönespecialist kommer du att tillhöra ett internationellt löneteam och ansvara för att hantera allt förarbete och kvalitetssäkra lönerna i Danmark, Norge och Finland i samarbete med externa löneleverantörer. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära:

 

• Förbereda underlag och säkerställa data i lönesystem

• Hantera utlägg, reseräkningar och friskvårdsbidrag

• Personaladministration

• Stötta chefer och anställda i lönerelaterade frågor

• Vid behov stötta din kollega i Sverige med att hantera hela den svenska lönekedjan

 

Vem är du?

För att lyckas i uppdraget ser vi att du har ett pars års erfarenhet av och känner dig trygg i att hantera hela löneprocessens alla delar. Du har tidigare arbetat i en koordinerande löneroll och van vid att driva kontakten med en outsourcad löneleverantör. Då bolaget är internationellt behöver du behärska både engelska och svenska i tal och skrift.

 

Som person ser vi att du är kommunikativ, prestigelös och serviceinriktad. Du trivs i en roll med många kontaktytor där du får arbeta supporterande och serviceinriktat. Vidare har du en förmåga att vara självgående och strukturerad och driva dina egna processer framåt.

 

Om rollen

Detta är ett konsultuppdrag via Jurek HR med start i september och löpande ca 4–6 månader framåt. Vår kund har sitt kontor i Solna och det finns möjlighet att arbeta hemifrån 2–3 dagar i veckan. Vi hoppas kunna tillsätta uppdraget så snart som möjligt och välkomnar även dig som är intresserad av att samarbeta med Jurek som underkonsult. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Siri Morberg på siri.morberg@jurek.se, alternativt My Andersson på my.andersson@jurek.se. Vi ser fram emot din ansökan!

 

Område

Solna

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Solna . Publicerat : 23 augusti

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Lönespecialist för konsultuppdrag i Solna