Jurek

Lönekoordinator till spännande bolag i Solna

För kunds räkning söker vi nu en lönekoordinator för ett föräldravikariat med start i juni. Är du trygg i dina lönekunskaper och vill kliva in i en spännande organisation och arbeta som lönekoordinator?

 

Arbetsuppgifter

Vår kund söker nu en lönekoordinator för ett föräldravikariat under drygt ett år, med start under juni. I rollen ansvarar du för koordineringen av lönerna som är outsourcade till extern lönepart och är ansvarig för att säkerställa att rätt lön betalas ut i rätt tid. Du är kravställande mot lönebyrån och svarar även mot dem rörande lönerelaterade frågor. Du supporterar både chefer och anställda där du är behjälplig med sin expertis inom löneområdet. Vidare är du ansvarig för rapportering och mycket mer.

 

Du arbetar tillsammans med HR teamet som består av en HRBP och en HR chef, där ni har ett mycket tätt och givande samarbete.

 

Vem är du?

Du vi söker till denna roll är trygg i dina lönekunskaper och vi tror att du har arbetat med outsourcade löner på lönebyrå sedan tidigare och med dessa kunskaper vet hur du på bästa sätt samarbetar mot en extern lönepart. Idealiskt har du även arbetat i en lönekoordinerande roll sedan tidigare. I rollen kommer du både arbeta med tjänstemannalöner och arbetarlöner, varför vi finner det viktigt att du tidigare har arbetat med olika löner sedan tidigare, har du arbetat inom industri är detta ett plus.

 

Det är meriterande om du sedan tidigare har arbetat i Agda och Flex, men inget krav. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och förväntar oss att du naturligt tar stort ägandeskap över dina arbetsuppgifter och har en stark serviceförmåga. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och har en naturlig fallenhet för detaljer.

 

Mer information

Detta är ett konsultuppdrag med start i juni månad, för ett föräldravikariat som förväntas pågå till september 2025. Du kommer ha möjlighet till sommarsemester och har också möjlighet till en gedigen överlämning tillsammans med nuvarande lönekoordinator.

 

Vår kund har sina lokaler i Solna där även du kommer att vara placerad.

 

På Jurek erbjuder vi dig som konsult spännande utmaningar där du får möjlighet att utvecklas inom rollen som lönekoordinator. Vi värnar om dig som konsult och har långsiktiga samarbeten både med kunder och konsulter. Som konsult hos oss ges du, förutom spännande uppdrag, möjlighet att dela din resa med andra konsulter. Med jämna mellanrum anordnar vi tillfällen för er att mötas genom seminarier och roliga konsultaktiviteter. Självklart kommer du också ha en dedikerad kontaktperson hos oss på Jurek, som finns där som bollplank och stöd.

 

Är du intresserad av att höra mer om just den här tjänsten eller våra övriga konsultuppdrag och hur det är att jobba som konsult hos oss, är du välkommen att kontakta Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se

 

Område

Solna

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 27 mars

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Lönekoordinator till spännande bolag i Solna