Jurek

Lönekonsulter för framtida uppdrag via Jurek HR!

Vi på Jurek HR samarbetar med flertalet kunder som är i behov av stöttning i sina löneprocesser, hjälp med implementeringsprojekt eller i behov av en interim lönechef. Därför kommer vi gärna i kontakt med dig som är, eller nyfiken på att bli konsult inom just lön!

 

Våra kunder är placerade i Stockholmsområdet och uppdrag som lönekonsult hos våra kunder varierar både i längd, omfattning och ansvarsområden. Uppdragen kan variera från att arbeta operativt med lönehanteringen, att arbeta i olika implementeringsprojekt till att agera interim lönechef.

 

Vill du arbeta inom lön? Tveka inte på att ansöka till oss idag!

 

Vad erbjuder vi?

Vi på Jurek erbjuder dig som konsult spännande utmaningar där du får möjlighet att utvecklas inom lön. Vi månar om dig som konsult och ar efter långsiktiga samarbeten både med kunder och konsulter. Som konsult hos oss ges du, förutom spännande uppdrag, möjlighet att dela din resa med andra konsulter. Med jämna mellanrum anordnar vi tillfällen för er att mötas genom seminarier och roliga konsultaktiviteter. Självklart kommer du också ha en dedikerad kontaktperson hos oss på Jurek, som finns där som bollplank och stöd. Du kan själv välja om du vill samarbeta med oss som underkonsult eller föredrar en anställning hos oss – där vi förstås erbjuder kollektivavtal

 

Är du intresserad av att höra mer om våra konsultuppdrag och hur det är att jobba via oss kontakta My Andersson på my.andersson@jurek.se, Evelina Thimper evelina.thimper@jurek.se eller Hedda Grenlöv på hedda.grenlov@jurek.se

 

När du registrerar dina uppgifter nedan hamnar du i vårt nätverk av konsulter och kan matchas med uppdrag som kommer in. Även om du inte hör av oss direkt kan du fortfarande vara aktuell för framtida konsultuppdrag.

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 3 maj

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Lönekonsulter för framtida uppdrag via Jurek HR!