Jurek Bemanning

Lönekonsult till offentlig sektor

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi nu både juniora och seniora lönekonsulter. Befattningen som lönekonsult innebär att du arbetar med att ta fram lönelistor, rapporter och statistik. Vidare kommer du att bearbeta och kontrollera löneunderlag samt redovisa skatter och arbetsgivaravgifter. 


Vem är du?
Vi söker dig som har minst 1 års erfarenhet som lönekonsult och har en gymnasial utbildning eller likvärdig utbildning. Du har god erfarenhet av olika lönesystem så som Heroma, Agda m.fl. och goda kunskaper i MS Office eller motsvarande. Som person är du är ansvarsfull, noggrann, lösningsfokuserad och har ett sinne för detaljer. 


Du erbjuds

Du kommer att erbjudas ett spännande arbete inom löneadministration. Uppdragen kan komma att variera i längd och även sysselsättningsgrad beroende på våra kunders behov. Du kommer att vara anställd i Jureks uthyrningsverksamhet och vara stationerad ute hos någon av våra kunder. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Melanie Grunow på melanie.grunow@jurek.se.

Välkommen med din ansökan redan idag på 
www.jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Nu söker vi löneadministratörer för kommande konsultuppdrag.

Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning: 

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Melaine Grunow


Ansök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 28 augusti

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Lönekonsult till offentlig sektor