Jurek Bemanning

Lönekonsult till Amesto Acounthouse AB

Om verksamheten

Amesto AccountHouse etablerades 2004 och är en del av Norska ägda Spabogruppen. De är en av nordens största redovisningsbyråer och har idag ca 170 kvalificerade konsulter anställda i Norden. I Sverige är de idag 24 anställda. Deras målsättning är att vara Sverige och Nordens bästa och mest kvalitativa leverantör av lön- HR och ekonomitjänster för små och medelstora företag. Amesto AccountHouse AB har två år i rad vunnit på Global Payroll Awards.  

Arbetsbeskrivning

Arbetet som lönekonsult innefattar allt från implementering och uppstart av nya kunder till att självständigt ansvara för hela löneprocessen. Tjänsten innefattar daglig kontakt med internationella kunder där du kommer fungera som kontaktperson beträffande förekommande lönerelaterade frågeställningar. Du kommer dagligen att arbeta i systemen Hogialön, Hogia PBM samt Flex HRM.

Vem är du?

 Vi söker dig som har minst ett par års erfarenhet av självständigt lönearbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom löneoutsourcing. Din erfarenhet kan grunda sig på dokumenterad erfarenhet. Har du dessutom en kvalificerad yrkesutbildning inom löneadministration är detta meriterande. Amesto Accounthouse AB har många internationella kunder varav goda kunskaper i engelska är ett krav.

Du erbjuds

Ett utvecklande och stimulerande arbete där du som person är med och utvecklar affärer tillsammans med företaget. De satsar långsiktig på personalen vilket genererar karriärmöjligheter för de anställda som önskar gå vidare från en konsultroll till en mer specialiserad roll, alternativt chefsroll. Allt i takt med att bolaget växer. Du kommer att arbeta nära trevliga kollegor på ett kontor beläget på Rosenlundsgatan 54 på Södermalm. Detta är en tjänst på heltid och det är en rekrytering vilket betyder att du kommer att bli anställd direkt hos kunden. Vi går igenom ansökningarna och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Victoria Dall på victoria.dall@jurek.se. Ansök på www.jurek.se

Start

Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Lön

Enl.ök

Sista ansökningsdag

Intervjuer sker löpande

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Victoria Dall
victoria.dall@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Lönekonsult till Amesto Acounthouse AB