Jurek

Lönekonsult med erfarenhet av Heroma

Till vår kund inom offentlig sektor söker vi nu en erfaren lönekonsult som kan stötta verksamheten med start i april. Trivs du i en serviceinriktad roll? Läs då gärna vidare!

 

 

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifterna varierar från löneadministration, att utifrån lagar och avtal stödja användarna i lönefrågor till att arbeta med ständiga förbättringar. Det innebär bland annat att ha nära kontakt med verksamheten, det vill säga att ha en konsultativ roll och ge kvalificerat stöd till chefer och andra användare i både system- och lönefrågor. Du arbetar självständigt med ärenden inom ditt område men sitter tillsammans med övriga inom löneenheten, vilket ger möjlighet till nära samarbete och stöd från dina kollegor. Det finns möjlighet att utvecklas i arbetet med andra arbetsuppgifter och ansvarsområden utifrån kompetens och behov. Du kommer att arbeta i det personaladministrativa systemet Heroma.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad lönekonsult. Det är ett krav att du några års erfarenhet av hela löneprocessen, från ax till limpa gärna i Heroma. Vi ser gärna att du har erfarenhet av vårt kollektivavtal AB. Det är även meriterande om du är insatt i löne-, avtalsfrågor och lagar. Du uttrycker dig väl i tal och skrift.

 

Du trivs i en roll där du är verksamhetens specialist och tycker om att ge support. Du är en god kommunikatör och kan på ett pedagogiskt sätt ge information, både muntligt och skriftligt. Du gillar att arbeta självständigt men även tillsammans med andra. Du är noggrann och har en god förmåga att strukturera, organisera och administrera. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

 

Du erbjuds

Ett konsultuppdrag som omfattar heltid i Stockholm på plats på vår kunds kontor. Uppdraget kommer att starta i april och tom. augusti 2022, eventuell förlängning. Möjlighet till semester finns. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Kajsa Lidén på kajsa.liden@jurek.se 

 

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se

 

 

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 21 april

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Lönekonsult med erfarenhet av Heroma