Jurek Bemanning

Löneadministratörer sökes

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Nu söker vi löneadministratörer för kommande konsultuppdrag.

 


Arbetsbeskrivning

För kunds räkning söker vi nu både juniora och seniora löneadministratörer. Befattningen som löneadministratör innebär att du arbetar efter företagets behov och fungerar som operativt stöd. Du säkerställer dagligen att arbetet sker i enlighet med företagets rutiner samt lagar och avtal. I ditt breda ansvarsområde kommer du vara en viktig pusselbit i samarbetet mellan såväl interna som externa kontakter. Vidare kommer arbetsuppgifterna innebära att säkerställa att hanteringen av löner, pensioner, ersättningar, reseräkningar, skatter och avgifter sker i enlighet med företagets rutiner samt lagar och avtal.

 


Vem är du?

Vi söker dig som har minst 1 års erfarenhet av kvalitativt lönearbete och/eller en genomförd utbildning med inriktning mot löneadministration. Mycket goda kunskaper i engelska och svenska, såväl muntligt som skriftligt, är ett krav.

 

Du har goda kunskaper i Office-paketet, speciellt i Excel.  Som person är du är ansvarsfull, noggrann, självständig och har ett sinne för detaljer. Du tycker om att vara en prestigelös lagspelare med ansvarskänsla och du har ett intresse för andra människor. Du har erfarenhet av självständigt arbete med löneadministration och är strukturerad och självgående. Du har god erfarenhet av olika lönesystem och kan snabbt sätta dig in i arbetet. Som person är du positiv, noggrann, serviceinriktad och flexibel.

 


Du erbjuds

Du kommer att erbjudas ett spännande arbete inom löneadministration. Välkommen med din ansökan redan idag på www.jurek.se.

 

Lön:

Enligt överenskommelse.

 

Sista ansökningsdag

Intervjuer sker löpande.

 

Sökord: Löneadministratör, Lönekonsult, Payroll, Payroll Administrator, Lön, Lönespecialist, Lönehantering, Payroll service, Lönebyrå, Lönesystem, comp&Ben, Payroll Assistant, Payroll Specialist, HR Payroll Administrator, Salary Specialist, lönecontroller, Head of PayrollAgda PS, Navision, Heroma, Hogia Lön, Visma, Fortnox

 

Område:

Stockholm

Stockholms län

 

Anställning:

Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:

Cecilia Wijkman

cecilia.wijkman@jurek.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 15 oktober

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Löneadministratörer sökes