Jurek Bemanning

Löneadministratör till statlig verksamhet i Kista

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en löneadministratör till konsultuppdrag på statlig verksamhet i Kista. Tjänsten, som är ett konsultuppdrag, omfattar heltid med start 2018-08-31 och beräknad uppdragstid är 10 månader med möjlighet till förlängning.  Du kommer att ingå i lönegruppen, bestående av tre löneadministratörer som tillhör personalenheten. Som löneadministratör arbetar man med hela den månatliga löneprocessen, varav en del innebär manuell hantering. I arbetet ingår också att svara på frågor från chefer och medarbetare. Verksamhetens tidrapportering är styrande för löneprocessen. Lönebearbetningen sker i Agresso.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

I rollen som löneadministratör kommer dina arbetsuppgifter bestå i att se till att rätt lön betalas ut i rätt tid utifrån de underlag som rapporterats in. Du ska stötta och ge support till chefer och anställda i lönerelaterade frågor samt kvalitetssäkra underlag och löner som betalas ut. Verksamheten har cirka 900 anställda.

Vem är du?

Vi söker dig med gymnasieutbildning och minst tre års arbetslivserfarenhet som löneadministratör inom statlig myndighet.  Du har goda kunskaper i MS Office samt goda kunskaper i lönesystem och ekonomisystem helst Agresso. Vi ser gärna att du har erfarenhet av villkorsavtalet (tidigare ALFA). Det är viktigt att du talar och skriver obehindrat på svenska. Då uppdraget är säkerhetsklassat innebär det att en säkerhetsprövning kommer att göras innan uppdragsstart. Svenskt medborgarskap är ett krav.

Du erbjuds

En roll som löneadministratör tjänsten, som är ett konsultuppdrag, omfattar heltid med start 2018-08-31 och beräknad uppdragstid är 10 månader med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning.

Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Lena Cardelius på lena.cardelius@jurek.se.

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Lön

Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag

Intervjuer sker löpande

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Lena Cardelius
lena.cardelius@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 7 juli . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Löneadministratör till statlig verksamhet i Kista