Jurek Bemanning

Löneadministratör till Landstingsägt bolag

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

 

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en erfaren löneadministratör till ett Landstingsägt bolag då ett nytt lönesystem ska implementeras. Uppdraget omfattar heltid med start i början av september och pågår fram till 30 april 2019.

 

Du kommer att vara placerad på HR avdelningen och arbeta tillsammans med fem andra löneadministratörer. I rollen som löneadministratör kommer du självständigt arbeta med lönehandläggning.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har arbetat minst fem år som löneadministratör. Du ska även ha goda kunskaper om lönesystemet Personec P-Visma och erfarenhet av rapportering av nyckeltal, uppbyggnad och ändringar av organisationsträd, lönekörning och lönerapportering. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

 

Som person har du god förmåga att samarbeta och är serviceinriktad. Du är ansvarstagande, noggrann och självgående.

 

 

Du erbjuds

Detta är ett konsultuppdrag med start i början av september och som löper till och med den 30 april 2019. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef My Bergdahl via mail: my.bergdahl@jurek.se

 

 

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

 

Anställning: 
Visstid Heltid

 

Kontakt:
My Bergdahl
my.bergdahl@jurek.se

 

 

 

 Ansök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Löneadministratör till Landstingsägt bolag