Jurek Bemanning

Löneadministratör till kund inom offentlig sektor

Just nu söker vi en löneadministratör till en spännande och intressant arbetsplats inom offentlig sektor. Har du minst tre års arbetslivserfarenhet som löneadministratör och nyfiken på nytt uppdrag? Välkommen in med din ansökan!


Arbetsbeskrivning

Som löneadministratör kommer arbeta med hela löneprocessen. Dina arbetsuppgifter kan komma att bestå av; bearbetning och kontroll av löneunderlag, ta fram lönelistor, ta fram rapporter och statistik, sammanställa tid- och frånvarorapporter samt svara på frågor från anställda (exempelvis om lön och semester).

 

Vem är du?

  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Minst tre (3) års erfarenhet av att ha arbetat som löneadministratör
  • Meriterande är om du har erfarenhet av HR-och löneadministratörssystem H+8 och Medvind
  • Meriterande är om du har erfarenhet av arbete i större organisationer

 

Vad vi erbjuder

Ett konsultuppdrag med omfattning på heltid 100% med start så snart som möjligt och löper till och med 2020-05-31. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Kajsa Lidén via mail: kajsa.liden@jurek.se

 

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Sökord: Medvind, HR+

 

Område:

Stockholm

Stockholms län

 

Anställning:

Visstid Heltid

 

Kontakt:

Kajsa Lidén

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 27 november

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Löneadministratör till kund inom offentlig sektor