Jurek Bemanning

Löneadministratör till internationellt företag i Kista

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en löneadministratör till vår kund som är ett stort internationellt företag i Kista. Detta är ett uppdrag som löper minst 6 månader framåt med eventuellt stor chans till förlängning och övertagande.Titeln på rollen är Payroll Administrator och du kommer att tillhöra ett team som totalt hanterar 1 500 anställdas löner. Teamet ansvarar tillsammans för att korrekt och snabbt kunna leverera lönerna till personalen enligt den personalpolicy som företaget står för.

I rollen som löneadministratör på denna arbetsplats kommer du att arbeta med följande:

  • Säkerställa att informationen om de anställdas löner är korrekt
  • Se till att alla betalningar och avdrag är korrekt och i linje med företagets policy 
  • Säkerställa maximal effektivitet och omformning vid behov 
  • Ständigt sträva efter att leverera spetskompetens inom service 
  • Upprätthålla noggranna kontroller och tester

Arbetet sker i systemet POL.

Vem är du?

Vi söker nu dig som har någon form av utbildning inom lön samt gärna har arbetat med löner på ett större, gärna internationellt, företag tidigare. Starkt meriterande är om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare och har kunskaper i POL.

Som person är det av stor vikt att du är uppmärksam på detaljer, lösningsorienterad samt ger en god service. Du är en lagspelare, flexibel och mycket noggrann i ditt arbete. Det är en självklarhet för dig att upprätthålla fullständig sekretess då du arbetar med känslig data. Flytande i både svenska och engelska språket är ett krav.

Du erbjuds

Detta är ett konsultuppdrag - vilket betyder att du kommer vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbeta ute hos vår kund. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Amanda Rietz på amanda.rietz@jurek.se. Ansök på www.jurek.se


Start
Så snart som möjligt

Lön
Enligt ök.

 

Område:
Kista
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Amanda Rietz
amanda.rietz@jurek.se

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 29 november . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Löneadministratör till internationellt företag i Kista