Jurek Bemanning

Löneadministratör till bolag på Kungsholmen

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning
Just nu söker vi en lönekonsult till vår kund på Kungsholmen. Detta är konsultuppdrag med start så fort som möjligt, som kommer pågå i 6 månader.

Kunden arbetar idag tillsammans med en outsouringpartner och vi söker nu dig som vill arbeta med bland annat löneberedning, kontoavstämningar, rättelser, korrigering och rapportering till SCB. I denna roll kommer du även arbeta med utredningar och ärendehantering och kommer även vara kontaktperson mot chefer och arbetstagare gällande HR- och lönerelaterade frågor. I denna roll är du även kontaktperson mot lönebyrån.

Vem är du?
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har en förståelse för samtliga delar i löneprocessen. Det är mycket meriterande om du tidigare arbetat i affärssystemen SAP och Agresso. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du gärna är en driven och ambitiös person som är orädd och gillar förbättringsarbete. Du har en förmåga att arbeta självständigt och har en förmåga att se vad som behöver göras. För att trivas i denna roll har du skinn på näsan och vågar hitta nya vägar och lösningar på problem.

För att lyckas i rollen har du goda kunskaper i Excel och kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska. 

Du erbjuds
Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer arbeta ute hos vår kund men vara anställd som konsult hos Jurek Rekrytering & Bemanning. Uppdraget beräknas starta omgående, och kommer pågå under ca sex månader.

Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Evelina Thimper
evelina.thimper@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 22 december . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 22 november

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Löneadministratör till bolag på Kungsholmen