Jurek Bemanning

Löneadministratör på deltid till Studiefrämjandet

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Studiefrämjandet är ett av Sveriges största studieförbund med ett brett utbud av studiecirklar, utbildningar, kulturarrangemang och föreläsningar.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en löneadministratör till Studiefrämjandet som har sina lokaler på Södermalm. Uppdraget är på 40-50% med start omgående och kommer pågå fram till 31 augusti.

Rollen som löneadministratör innebär eget ansvar för Studiefrämjandets lönekörningar tillsammans med tre kollegor. Du kommer ansvara för cirka 80 löner per månad och arbetstiderna är flexibla. Vidare kommer du ha mycket kontakter i denna roll.

Arbetet sker i systemet Agda.

Vem är du?
Vi söker nu dig som har några års erfarenhet inom hela lönekedjan och känner dig trygg i området. Du har kunskaper om lagar och avtal inom löneområdet och det är mycket meriterande om du har arbetat i systemet Agda tidigare. Du behärskar svenska i tal och skrift, och är strukturerad och noggrann. Vi söker dig som är serviceinriktad och självgående och som tycker det är roligt att jobba.

Vi välkomnar även underkonsulter att söka denna tjänst!

Du erbjuds
Detta är ett konsultuppdrag - vilket betyder att du kommer vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbeta ute hos vår kund. Tjänsten är på 40-50% och arbetstiderna är flexibla. Studiefrämjandet sitter i trevliga lokaler vid Hornstull, och det finns möjlighet att arbeta hemifrån vid behov.

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Paulina Stjernström paulina.stjernstrom@jurek.se. Ansök på www.jurek.se.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Paulina Stjernström
paulina.stjernstrom@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 5 maj . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Löneadministratör på deltid till Studiefrämjandet