Jurek Bemanning

Löneadministratör med intresse för juridisk administration

Arbetsbeskrivning
Plana söker nu en administrativ juristassistent där fokus kommer vara lön. Juristassistentens arbetsuppgifter är att hantera administrativa uppgifter som faller utanför ekonomiavdelningen och juristernas uppgifter. Ditt fokus kommer vara att sköta klienters löner utöver andra administrativa arbetsuppgifter som faller under en juristassistent som att förbereda material inför möten, hantera dokument, korrekturläsning, redigering av text, registrering och hantering av nya ärenden, kopiering och indexering, genomgång av fakturor och bokningar av olika slag m.m.

 

För rätt person finns möjlighet att växa in i en roll med mer avancerade juridiska göromål och biträda mer aktivt i rättsprocessen i domstol.

 

 

Vem är du?
Till denna tjänst söker vi dig som har minst en gymnasieexamen samt något års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi ser att du har en administrativ bakgrund och trivs med många bollar i luften. Du känner dig trygg i löneprocessen och familjär med sådant som lönearter, traktamenten, avtal, kontrolluppgifter, deklarationer och liknande. Behärskar du lönegarantier är detta mycket meriterande. Du får gärna ha ett juridiskt intresse. Du behärskar Office-paketet bra och är flytande i både svenska och engelska vad gäller tal och skrift.

 

Som person är du proaktiv, strukturerad och ligger gärna steget före. Du är van vid högt tempo, van med att hantera många uppgifter samtidigt och du har en förmåga att vara snabb och kunna prioritera ditt arbete. Du är noggrann, flexibel och duktig på kommunikation med olika typer av människor och är av en pedagogisk natur. Slutligen ser du god service som en självklarhet, har lätt för att samarbeta och är intresserad av att lära dig nya saker. Du är helt enkelt en prestigelös teamplayer!

 

 

Du erbjuds
En utmanande och spännande tjänst i ett företag som fortsätter att växa, med härliga kollegor som sprider en positiv stämning. Ett företag som tycker att det är viktigt att belöna sina medarbetare när det går bra och där personlig utveckling står högt på agendan. Kontoret är beläget i mycket fina lokaler mitt i Täby Centrum.

 

I denna rekrytering samarbetar Plana med Jurek Rekrytering & Bemanning. Är du intresserad så är du välkommen att söka genom att skicka in ett personligt brev och ditt CV. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Monia Letmark på monia.letmark@jurek.se. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan!
Du söker tjänsten via Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida, www.jurek.se. Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Om verksamheten
Vi på Plana Juridiska är specialister på företagsrekonstruktioner, likvidation, konkurs och turnaround. De senaste tio åren har vi räddat många företagare från katastrof genom att vi har lyckats vända kriser till framgångsrikt företagande igen.

 

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

 

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:
Monia Letmark
monia.letmark@jurek.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 2 juli

Kategorier : HR & Organisation Juridik Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Löneadministratör med intresse för juridisk administration