Jurek

Löneadministratör med intresse för ekonomi till Norrort

Har du flera års erfarenhet av kvalificerat lönearbete och har god erfarenhet av kollektivavtal?

Vår kund som har kontor beläget i Norrort, söker nu en konsult för ett längre uppdrag som för rätt person kan sluta i en direktanställning!

 

 

Arbetsbeskrivning

I din roll som löneadministratör hos vår kund kommer du att arbeta i hela löneprocessen tillsammans med en kollega i Hogia Lön. Du kommer arbeta med både tjänstemanna- och kollektivavtalsansluta löner.

 

Ditt huvudsakliga ansvarsområde är att samtliga löner betalas ut korrekt och i tid. Du arbetar också tillsammans med organisationen för att utveckla och förbättra löneprocessen löpande. I din roll arbetar du supporterande mot organisationen och ledning i lönerelaterade frågor. I rollen arbetar du också med omvärldsbevakning inom löneområdet och säkerställa att bolaget är uppdaterat avseende nya lagar och avtal inom området lön, personal och reseräkningar.

 

På sikt kommer du också stötta upp hos ekonomiavdelningen och framförallt inom leverantrösreskontran.

 

 

Din profil

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av självständigt lönearbete, där du både har arbetet med tjänstemanna- och arbetarlöner. Har du tidigare arbetet inom byggnads och har erfarenhet från Hogia är detta starkt meriterande.

 

Du är trygg i dina kunskaper inom löneområdet och en person som snabbt kan sätta dig in i nya uppgifter. Du är lojal och flexibel i ditt arbetssätt och trivs i en roll där du får stötta och hjälpa andra. Du har en förmåga att se till förbättringsmöjligheter och har även en god samarbetsförmåga. Vidare ser vi att du är strukturerad och noggrann i din natur, samtidigt som du balanserar upp detta med att arbeta effektivt.

 

 

Du erbjuds

Detta är ett konsultuppdrag på heltid hos vår kund som sitter i Kungsängen. Uppdraget planeras starta omgående och pågå minst sex månader, för rätt person finns efter uppdraget stor chans till en direktanställning hos vår kund.

 

Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se

 

Välkommen in med din ansökan redan idag då vi går igenom urvalet löpande!

 

 

Om verksamheten

Vi på Jurek är specialister på att rekrytera och hyra ut konsulter på alla nivåer inom Law, Finance, HR, Marketing & Communication och Business Support. Vi arbetar passionerat och effektivt med att hitta, skapa och matcha talang.

 

Sökord: Löneadministratör, Lönekonsult, Löneansvarig, Payroll, Payroll Administrator, Lön, Lönesekreterare, Lönespecialist, Lönechef, Lönehantering, Payroll service, Lönebyrå, Lönesystem, comp&Ben, Payroll Assistant, Payroll Specialist, HR Payroll Administrator, Salary Specialist, lönecontroller,

 

Område: Upplands-Bro

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Upplands Bro . Publicerat : 9 april

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Löneadministratör med intresse för ekonomi till Norrort