Jurek

Löneadministratör med inriktning mot utläggsredovisning

Arbetsbeskrivning

I rollen som löneadministratör kommer du hantera hela flödet kopplat till utläggshantering. Du kommer granska de inskickade utläggen samt återkoppla och utbilda organisationen kring eventuella fel. Kunden har genomfört en uppdatering kring verksamhetens olika regelverk kopplat till gåvor och representation, och du kommer vare en del av teamet som utbildar och informerar organisationen. Du kommer även vara delaktig i att utbilda bolagets first linesupport i hur dem ska besvara frågor kopplat till utläggshantering. Du kommer rapportera till gruppens samordnare.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Utläggsredovisning

• Granska utlägg och återkoppla eventuella fel

• Utbilda och utveckla organisationen i frågor rörande utläggshantering

• Stötta övriga teamet i det dagliga arbetet

 

 

Vem är du?

För att lyckas i rollen som löneadministratör har du 1–2 års erfarenhet från rollen som ekonomiassistent. Fördelaktige har du jobbat med redovisning av löner och i synnerhet utläggshantering och de olika regelverken kopplat till detta. Som person är du en god teamplayer, kommunikativ och serviceminded. Vidare tror vi att du är orädd, social och van vid att hugga i där det behövs för att driva i mål uppgiften. Vi kommer se det som meritande om du tidigare har erfarenhet av HRM, TEM samt Officepaketet.

 

 

Du erbjuds

Du erbjuds en roll som löneadministratör på ett av nordens största arbetsgivare inom sin sektor. Kunden sitter idag i nya och fräscha lokaler i Solna/Järva krog. Du kommer erbjudas ett konsultuppdrag med omgående start och som kommer fortlöpa 4–5 månader. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare via mail: gabriel.spennare@jurek.se

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område: Solna

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Solna . Publicerat : 25 augusti

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Löneadministratör med inriktning mot utläggsredovisning