Jurek

Löne- och Redovisningskonsult

För kunds räkning söker vi en löne- och redovisningskonsult.

 

Vi söker dig som har en relevant utbildning och några års erfarenhet av löne- och personaladministration samt redovisning, gärna hos en löne-/redovisningsbyrå eller bemanningsföretag där du har arbetat med flera olika kunder. Naturligtvis har du ett gediget intresse för löneadministration och redovisning och vill gärna fördjupa dina kunskaper inom dessa områden. Du brinner för ekonomi och är noggrann och effektiv i ditt arbete. Som person är du social och serviceminded med en säljande och rådgivande personlighet i dialog med kund. Du har lätt för att kommunicera och ser gemenskapen och samarbetet med dina kollegor som en självklarhet. Vidare är du stresstålig och analytisk med en stor förmåga att kunna prioritera i ditt arbete.

 

Som löne-/redovisningskonsult hos vår kund kommer du att arbeta med all typ av modern löneadministration samt löpande bokföring. Våra kunder är av varierande storlek och verkar i många olika branscher. I rollen som lönekonsult kommer du att arbeta med att hantera och sköta hela lönekedjan samt att jobba proaktivt för att säkerställa en högkvalitativ leverans till klienterna. I din roll som redovisningskonsult kommer du att arbeta med löpande bokföring, kund- och leverantörsfakturahantering, fakturering, betalningar, samt skatt- och momshantering.

 

Du erbjuds:

Tjänsten är initialt ett konsultuppdrag på heltid under 18 månader men möjlighet finns bli anställd hos kund efter 18 månader. Tillträde sker omgående. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Karin Thorstensson, 073-980 69 27. Vi kommer att tillämpa löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. 

 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Område: Malmö

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 19 februari

Kategorier : Ekonomi & Finans HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Löne- och Redovisningskonsult