Jurek Bemanning

Löne- och HR-specialist till internationellt tillväxtbolag

Vill du ansvara för löneadministrationen samtidigt som du får chansen att bygga upp en ny HR funktion på ett internationellt tillväxtbolag? Har du erfarenhet från brett HR arbete och tidigare arbetat med löneadministration?

 

Europas ledande leverantörer av molntjänster för webbaserade undersökningar söker nu dig som vill samarbeta tillsammans med drivna och ambitiösa kollegor. Bolaget är framåttänkande och präglas av en internationell kultur, högt i tak och snabba beslutsvägar.

 

I rollen kommer du få chansen att påverka ditt eget arbete och kommer få arbeta på en arbetsplats där man har roligt på jobbet!

 


Arbetsbeskrivning:

I din roll har du huvudansvaret för lönearbetet och du kommer ensam administrera ca 90 svenska löner från ax till limpa. Du kommer även arbeta med att ta fram underlag för norska och tyska löner och förbereda lönerna till lönebyråerna i respektive land, samt vara kontaktperson mot byråerna.

 

Förutom löneadministrationen, som förväntas ta upp 50 % av din arbetstid, kommer du även arbeta brett inom HR området. Du kommer tillsammans med en kollega arbeta med att bygga upp HR funktionen vilket och arbeta med att bland annat:

 

  • Sätta upp strukturer och processer
  • Employer braning
  • On- och offboarding
  • Upprätta personalhandbok
  • Intern rekrytering
  • Medarbetarundersökningar
  • Stötta chefer och medarbetare i generella HR-frågor

Nuvarande löneadministratör på bolaget går på föräldraledighet och tanken, när hon kommer tillbaka, är att din tjänst kommer övergå i enbart HR arbete.

 


Vem är du?

Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av lönearbete från ax till limpa och är självgående i hela processen. Vidare har du även några års erfarenhet från brett HR arbete. Då bolaget är internationellt är det viktigt att du har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska. Du har tidigare arbetat i HogiaLön Plus.

 

För att trivas och prestera i rollen tror vi att du är en kommunikativ och noggrann person. Du har lätt att ta eget ansvar och är självgående. Du trivs i en flexibel och snabbväxande arbetsmiljö, har en förmåga att se vad som behövs göras och sätter dig snabbt in i nya arbetsuppgifter.

 

Större del i rollen innebär att sätta nya rutiner, tänka i nya banor och lösa problem. Vi ser även att du är en engagerad och ambitiös person som är motiverad och hugger i där det behövs.

 


Vi erbjuder

Detta är ett hyrköpsupplägg vilket innebär att du till en början arbetar som konsult, anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning men arbetar ute hos vår kund, för att sedan bli överrekryterad. Uppdraget är en heltidstjänst med start omgående eller enligt överenskommelse.

 

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande! Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se

 

Sökord: HR-Assistent, HR-Koordinator, HR-administratör, utbildningsadministration, personaladministration, assistent, assistant, administratör, administrator, administration, koordinera, HR-Coordinator, HR Assistant, HR-assistent, support, HR support, HR-administratör, rekrytering, recruitment, recruitment, administration, rekryterinsgadministration, HR-system, HR systems, Salary administration, löneadministration, Hogia, HogiaLön, HogiaLön +

 

Område:

Stockholm

Stockholms län

 

Anställning:

Visstid Heltid

 

Kontakt:

Evelina Thimper

evelina.thimper@jurek.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 15 oktober

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Löne- och HR-specialist till internationellt tillväxtbolag