Jurek

Löne & HR-administratör till Bodycote AGI Sweden

Nu söker vi dig som vill axla den roliga & utvecklande rollen som löne- & HR-administratör hos Bodycote AGI Sweden! Detta är en strålande möjlighet att utvecklas och få chansen att arbeta med spännande arbetsuppgifter inom HR & lön.

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som löne- & HR-administratör hos Bodycote AGI Sweden kommer du att hantera flertalet spännande arbetsuppgifter. Du kommer att ansvara för cirka 300 löner varje månad från ax till limpa i HR-systemet FlexHRM. Vidare så är du delaktig i att göra scheman för verkstäderna ute i landet, hantera anställningsavtal, anställningsbevis, göra underlag vid lönerevision samt övriga HR-administrativa arbetsuppgifter.

 

Denna tjänst är placerad på Bodycotes trevliga kontor i Angered. Här välkomnas du till en trivsam arbetsplats med en familjär stämning. Här får du möjlighet att arbeta med intressanta arbetsuppgifter inom HR & lön och du kommer att rapportera till Senior HR-Business Partner.

 

Vem söker vi till denna roll?

Vi söker dig som arbetat som löneadministratör i minst tre år och är nyfiken på nya spännande möjligheter. I denna roll får du chansen att arbeta med flera spännande HR-administrativa uppgifter. Erfarenhet av generell HR-administration är meriterande.

 

Som person tror vi att du är prestigelös, noggrann och självgående. Du trivs i en roll där du får arbeta brett och snabbrörligt i en härlig organisation tillsammans med drivna och engagerade kollegor.

 

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Bodycote AGI Sweden med Jurek. Har du frågor om rollen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se.

 

Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag!

 

Om verksamheten

Vi driver ett internationellt nätverk av anläggningar som betjänar ett brett spektrum av industrier, inklusive flyg, försvar, fordon, kraftproduktion, olja och gas, konstruktion, maskinbyggnad, medicin och transport. Bodycote är världens största och mest respekterade leverantör av värmebehandlingstjänster som är en viktig länk i tillverkningskedjan och värdeskapande och egenutvecklad specialistteknik som erbjuder unika lösningar för en mängd olika applikationer.

 

Vi inser att framgången för vårt företag beror på kompetensen engagemanget och lojaliteten hos våra medarbetare. Vi strävar efter att erbjuda en arbetsmiljö där dessa attribut belönas och värderas. Våra kärnvärden är ärlighet och transparens, respekt och ansvar. Vi är alltid engagerade i att skapa värde, eftersom detta är kärnan i vår verksamhet.

 

Område

Göteborg

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 29 april

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Löne & HR-administratör till Bodycote AGI Sweden