Jurek Bemanning

Lön- och HR Koordinator

Om Verksamheten
AIK Fotboll AB bedriver AIK Fotbollsförenings elitfotbollsverksamhet genom ett herrlag, damlag samt ett juniorlag för herrar. Herrlaget spelar 2018 i Allsvenskan, damlaget i Elitettan och juniorlaget, som utgör en viktig rekryteringsgrund för framtida spelare, spelar i U19 Allsvenskan Norra. AIK Fotboll AB är noterat på NGM Nordic Growth Market Stockholm. AIK Fotbollsförening bedriver akademi- och breddfotbollsverksamhet för ungdomar. Föreningen och bolaget arbetar gemensamt under benämningen AIK Fotboll.

 

För ytterligare information besök www.aikfotboll.se

 

 

Arbetsbeskrivning
AIK Fotboll söker nu en Lön och HR Koordinator till sitt kontor i Solna. I rollen kommer du arbeta med att säkerställa att rätt lön utbetalas i rätt tid och att bolaget har en fungerande basnivå gällande försäkringar, arbetsrätt och HR-frågor. Du kommer jobba självständigt i dina processer, tillhöra ekonomiavdelningen och rapportera till Ekonomichefen.

 

 

Dina arbetsuppgifter kommer framförallt innebära:

Anställningsavtal – Utformning, hantering, upprättande av anställningsavtal och övriga handlingar inom området samt vara huvudkontakt med HR.
Löneförberedning – Ansvarig inom allt som rör lön på bolaget.
Reseräkningar – Huvudadministratör av reseräkningsprogram och administrera runt reseräkningar.
Försäkringsfrågor – Ansvara för ärenden som rör försäkringar.
HR-frågor – Upprätthålla och utveckla rutiner kring HR, säkerställa HR-policys, hantera samt vara stöd för personal och chefer i HR-frågor.

 

Vem är du?
Du är minst gymnasieekonom eller liknande med 5–10 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.  Du har mycket goda kunskaper och stor erfarenhet av lönehantering samt förvaltning av lönesystem. Du besitter en del baskunskaper i arbetsrätt, semesterlagen, sjukskrivningsregler och allmänna HR-frågor. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska. Du har goda kunskaper i Office-paketet – särskilt Excel samt systemvan.

 

Som person är du noggrann, strukturerad och vet hur man ska prioritera. Du söker kunskap, vill utvecklas och har ett driv. Du är service-minded, ansvarstagande och flexibel. Slutligen är du social, utåtriktad och gillar att ha många kontaktytor.

 

 

Du erbjuds
En spännande, utvecklande och varierande tjänst på en arbetsplats med familjär stämning, öppet klimat och prestigelöshet. AIK Fotboll sitter idag i nya fräscha lokaler i Arenastaden i nära anslutning till Mall of Scandinavia. I denna rekrytering samarbetar AIK Fotboll med Jurek Rekrytering & Bemanning. Är du intresserad så är du välkommen att söka genom att skicka in ditt CV och du söker tjänsten via Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida,
www.jurek.se.  

 

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Monia Letmark på monia.letmark@jurek.se.

 

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Område:
Solna
Stockholms län

 

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:
Monia Letmark

 

 

 

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 29 september . Arbetsort : Solna

Kategorier : Ekonomi & Finans HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Lön- och HR Koordinator