Jurek Bemanning

Logistikkoordinator till utvecklande uppdrag

Har du erfarenhet av logistik och trivs i en koordinerade roll – och kanske har du funderat ett tag men inte vågat ta klivet och pröva någonting nytt? Har du gått i tankar på att leta efter en ny spännande utmaning vill jag väldigt gärna komma i kontakt med dig.

Som logistikkoordinator har du troligtvis haft en central roll och är van att axla flera arbetsuppgifter samtidigt. Du har erfarenhet av att planera, hantera och följa upp ordrar, skapa rapporter och Excel-listor, fakturahantering, prognostisering, samt administration och överblick kring hela logistikflödet.

Om något av ovanstående stämmer in på din tidigare erfarenhet är jag väldigt nyfiken på att få veta lite mer om dig och tar gärna emot din ansökan!

Vem söker vi?
Vi söker dig som är riktigt duktig på att administrera, koordinera och trivs i en varierande och rolig roll. Vi tror att du som söker har något års erfarenhet av arbete inom logistik / supply chain. Du har ett naturligt driv och är lösningsorienterad, du är kreativ och gillar att försöka förändra och förbättra för att skapa så effektiva och smarta arbetssätt som möjligt.

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Julia Järvholm

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 29 november . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Kontor & Administration Transport & Logistik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Logistikkoordinator till utvecklande uppdrag